JW VODIČ     20.02.2018.

Lollipopme: drugačija priča o ženskom seksipilu!

Lollipopme je priča o paru koji je jedno veče šetao pored mora. Te noći je radoznala djevojka je započela temu o ženskoj ljepoti. Prije nego što je zbunjeni momak počeo sa odgovorima, kako bi imao više vremena da razmisli o svojoj nevjerovatnoj djevojci – kako je sve počelo i koliko je voli, prvo je poljubio je u obraz, jer je htio da joj da iskren i romantičan odgovor.

​Rekao joj je: “Ženska ljepota je kada žena ima nevaljalu, a i slatku i čednu stranu svoje ličnosti. Ovu sliku bih mogao da poistovjetim sa lizalicom koja, sa jedne strane, budi slatka i čedna osjećanja, a sa druge strane, može izmamiti seksualan osjećaj. Kada djevojka liže lizalicu, to može definitivno izazvati i prenijeti oba osjećanja u isto vrijeme. To je i razlog zašto imamo bezbroj reklama sa tim motivom, koji definitivno može najbolje opisati žensku ljepotu. Smatram da žena koja uvijek može da nagovijesti takva osjećanja, može da probudi ogromnu imaginaciju svog muškarca. Djevojka je stegla ruku svog momka i stidljivo pitala: ”Da li sam i ja takva žena?”

“Lollipopme” – ovako je nastao ovaj brend. Na osnovu priče o nagovještajima, sortirali su veš u 3 najfinije kolekcije: Extremely sexy, Daily essential i Unique style. Svaka kolekcija ima različit dizajn, boje i karakter. Ne samo to, uz pomoć njihovih kolekcija možete izabrati prikladne modele za različite prilike: od žurke, kancelarije, spavaće sobe pa do kuhinje. Najbitnije je da je ovo dragocjena prilika da pronađete i njegujete svoj jedinstveni stil.

​Sexy ljubavnica ili gospođica iz kancelarije? Atraktivna domaćica ili elgantna dama? Hrabra ili jedinstvena djevojka? Bez obzira kakvu ulogu igrate, Lollipopme će vam pomoći da budete najglamuroznija žena.​​

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ