LEPOTA     14.02.2018.

MAC kozmetika dostupna na crnogorskom tržištu!

Vjerovatno nema žene koja nije čula za MAC kozmetiku. Ova kuća, nastala ranih osamdesetih u Torontu, počela je u kuhinji šminkera i fotografa Franka Toskana i vlasnika salona ljepote Franka Angela, kada im je za posao zafalilo raznovrsnih boja u make-up linijama koje su tada bile u prodaji. Prodavali su svoju ručno rađenu kozmetiku prijateljima šminkerima, modelima i fotografima, ali kada su se kao mušterije pojavili stilisti i urednici modnih magazina, popularnost je naglo porasla. MAC je prvi brend čiji je pristup prodaji od samog početka bio potpuno drugačiji – mnogo su ulagali u edukaciju osoblja, oslanjali se isključivo na kvalitet svojih proizvoda, i oduvijek su njegovali individualnost, različitost i poseban, umjetnički doživljaj šminke: od učešća na prestižnim filmskim festivalima, podrške borbi protiv side, preko sponzorisanja muzičkih događaja, sve do saradnje sa najpoznatijim zvijezdama današnjice u obliku posebnih kolekcija čija su zaštitna lica.

MAC kozmetika nije do nedavno bila dostupna na crnogorskom tržištu. Međutim, zahvaljujući salonu ljepote „Femme Fatale“ iz Budve, i to se promijenilo. U „Femme Fatale“ sada možete pronaći sve što je potrebno za ljepotu jedne žene, a za vas biraju samo najbolje. Od ruževa, preko paleti sa sjenkama, shimmera, bronzera, maskari, svesto ovaj izvandredni kanadski brend šruža, od sada možete naći u vašem omiljenom salonu. MAC zaista nudi široku paletu proizvoda, (podloge za svačiji ton kože, kao i velik izbor boja za oči, usne i obraze). Iako kontinuirano pruža inovacije na polju razvoja make up proizvoda (svaki mjesec dolaze nove kolekcije), MAC se u isto vrijeme fokusira i na klasike.

Kupci mogu da pronađu upravo ono što im je potrebno kako bi kreirali izgled koji žele, uz pomoć talentovanih, profesionalno obučenih šminkera u salonu, koji će sa njima rado podijeliti najnovije trendove, tehnike i savjete. Dio ponude MAC kozmetike možete pogledati na ovom linku: https://www.instagram.com/p/Be2b009j3_j/.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ