MODNE VESTI     05.04.2019.

Maestralni modni performans Biljane Tipsarević – dodir mode, mirisa i ženstvenosti

Dizajnerka Biljana Tipsarević održala je maestralni modni performans 27. marta u Belexpo centru. Ovom modnom spektaklu prsustvovale su mnoge ličnosti sa javne scene poput: Janka Tipsarevića, Lene Kovačević, Marijane Mićić, Lene Bogdanović, Sofije Milošević, itd.

Ono što je ovaj modni događaj činilo dodatno specifičnim jeste spoj “Blooming“ kolekcije marama i “Emilie“ kolekcije odevnih kombinacija. Marame, kao neizostavni modni detalj, bile su rezultat spoja specifičnih boja, materijala i mirisnih nota. Prefinjeni i sofisticirani stil Biljane Tipsarević učinio je da se posebno naglasi jedan potpuno novi značaj marame. Bilo da se nosi oko vrata, ruke, ili čak kao detalj na tašni, marama je, u okviru ove modne kolekcije dobila potpuno novi akcenat svedenosti i besprekorne elegancije.

“Emilie“ kolekcija za proleće/leto 2019. takođe je odisala posebnom svežinom. Ženstveni modeli, izrađeni od materijala poput svile, brokata i delikatne čipke, posebno su doprineli tome da se istakne kontrast ove kolekcije. Od luksužnih i veoma upečatljivih ručno rađenih detalja, pa sve do neutralnih i nežnih nijansi boja, ova kolekcija stavila je poseban pečat na ženstvenost i sve što ona sa sobom nosi.

Maštovito krojeni kompleti i haljine, kao da su govorili posebnim jezikom, koji je teško preformulisati u pisanu formu. Naglašavajući sve one delikatnosti koje svaka žena ima, kao i njene vatrene strane koje odražavaju njenu snagu, Biljana Tipsarević je još jednom uspela da spoji ono najlepše i kreira elegantnu, šik celinu.

U jednom pravom modnom performansu, posetioci su imali prilike da uživaju u neobičnoj muzici, pokretima umetničkog plesa, neodoljivim mirisima i posebno prilagođenim svetlosnim efektima. Uverite se i sami u oplemenjujući efekat same kolekcije i svežinu koju je unela na našu modnu scenu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ