PREDUZETNICI     19.03.2021.

Mafinčarnica: Mala radionica ukusnih i kreativnih slatkiša

Mafinčarnica je nastala pod uticajem bliskih ljudi, koji su insistirali na tome da svoju kreativnost i umeće pretvorim u neki fizički oblik.“, ovako za naš portal počinje razgovor Anđela koja stoji iza Mafinčarnice.

Ova slatka radionica je svoj rad počela sa mafinima, a sada se tu mogu videti i okusiti razne slatke đakonije. Pored fenomenalnog ukusa, ono u šta smo sigurni da će privući pažnju je i izgled ovih slatkiša.

“ Ono što mi je važno jeste da koncept Mafinčarnice okupi fine, kulturne i zahvalne ljude. Želim da počiva na temeljima ljubavi, i da omogući baš takvim ljudima da iz udobnosti svoje fotelje odaberu i personalizuju svaki detalj slatkog paketa, i poklone ljubav i pažnju kroz poklon koji je živ, jer ima emociju. Želim da ideja poklanjanja uvek bude ljubav i pažnja, a ne sam poklon…ljudi će uvek više ceniti onaj lep i pozitivan napor koji ste uložili u proces kreiranja poklona, nego sam poklon. Želim emociju, a da ostalo dođe kao posledica.“ , rekla je vlasnica koja je toliko toga pokušavala da radi, a opet je ostala verna svom talentu.

Mafinčarnica je lokacijom vezana za Kragujevac i za Batočinu, zato su dve lokacije za preuzimanje Kragujevac i Batočina. Zbog osetljivosti slatkiša, jer je ipak u pitanju hrana, slanje kuririskim službama nije moguće. Poručivanje se vrši putem poruka, jer je to najsigurnija varijanta da kupci dobiju sve informacije o proizvodima uz maksimalnu pažnju i posvećenost prilikom dogovora.

Posetite Mafinčarnicu na Instagramu i Facebooku.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ