HEDONIZAM     01.12.2016.

Main corner – cvećara

U samom srcu Beograda, nadomak Hrama svetog Save u ulici Patrijarha Varnave, nalazi se savršeno stilizovana cvećara sa uvek svežim i mirisnim cvećem, Main corner.

Retko koja dama ne obožava da na poklon dobije buket omiljenog cveća, pa zašto da ne i da ga pokloni.

Od kako je sveta i veka cveće je darivano kao izraz naklonosti, poštovanja, simpatije, ljubavi… Približiti, preneti emocije je najuzvišeniji oblik razmene tih osećaja koji se dešava u trenutku kad se poklonjen cvet spusti na dlan onog kome je namenjen.

img_2967

Kada se poklanja?

Kada se neko rodi, pa kada se taj dan ponavlja iz godine u godinu kao rođendan, kad počnu da niču prvi zubići, i kada se prohoda, kad počne školska godina, kad se završi, matura i diplomiranje, magistratura i doktorat, kad se zaposli, pa unapređenje, kad se postaje mama ili baba i deda, kad se zabrlja,kad se firma osnuje i kad su joj godišnjice, kad se dvoje vole i kada se poštuju…

img_4415

Svaki cvet ima svoju simboliku, od onih koji označavaju duboku naklonost, veliku ljubav, strast i simpatiju, pa čak i slatku ljubomoru, a prelepo i ljubazno osoblje ove cvećare će vam izaći u susret ne samo svežim cvećem , već i savetima i idejama.

Ova cvećara poseduje čak dva sprata mirisnog cveća, pa ulaskom u Main corner slobodno možete pomisliti da ste ušetali u neku bajku.

img_9608

Ono što je najbitnije, ovde zaista možete pronaći i realizovati svaku ideju pravljenja buketa ili nekog drugog cvetnog aranžmana, po ceni koju odredite.

milica basta

Vlasnica Main cornera Milica

joc_1000

fullsizerender-1

fullsizerender

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ