LICE     27.05.2019.

Make up saveti za maturu ili apsolventsko veče

Sezona matura i apsolventskih večeri je uveliko u toku. Pored izbora haljine, šminka je sledeća važna stavka. Make up najpre treba biti primeren prilici, da izgleda sveže i mladalački. Bilo da se same šminkate ili to prepuštate profesionalcu, sa šminkom ne treba preterivati i treba je prilagoditi svom licu.

Blistav ten

Osnova celog make up-a je ten, koji treba da izgleda sveže i blistavo. Ne preterujte sa proizvodima za matiranje, kako koža ne bi izgledala neprirodno. Blago rumenilo i hajlajter daće posebnu svežinu licu.

Oči

Sive i crne senke na očima mogu da utiču na to da izgledate umorno, te ih izbegavajte. Ove godine su u trendu neutralne, zemljane boje. Šljokice su uvek dobrodošle, kao i veštačke trepavice. Ako ste malo smelije, dramatični ajlajner ili ajlajner u boji su pravi izbor za vas!

Usne

Ukoliko na očima imate dramatičniju šminku, onda usne ne treba isticati. Međutim, ako na očima imate samo ajlajner i veštačke trepavice, crveni ruž je odličan izbor. U svakom slučaju, najbolje je da se odlučite za mat karmin, jer će on sigurno tokom cele večeri ostati na mestu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ