ZANIMLJIVOSTI     22.05.2019.

MAMA PREDUZETNICA: Tijana Crnčevič, P design

Najlepši snovi u najslađim dekorativnim jastucima upravo stvara ova kreativna mama. Kako se ona predstavila i šta još svara za naše najmlađe, pročitajte u nastavku.

Zdravo, moje ime je Tijana Crnčević, uskoro punim 30 godina i jako sam srećna što ću „te tridesete“ dočekati kao supruga i mama dvoje dece, Petre i Marka.
Završila sam Fakultet za kulturu i medije i po struci sam diplomirani komunikolog.
Kada sam rodila Petricu, ubrzo potom mi se javila želja da nešto radim, da budem korisna i na drugi način, da ispunim sebe i u drugom polju, kako nisam bila zaposlena, razmišljala sam šta bih ja to mogla stvarno i da radim. Tada sam otkrila da imam talenat za šivenje, i rešila sam da se tome posvetim. U početku su to bili samo dekorativni jastuci i jastučnice, a kako je prolazilo vreme, i pošto sam već imala neke drage mame koje su poručivale moje proizvode više puta, poželela sam da njima a i meni i našim bebama, ulepšam prostor gde bebice i najviše provode vreme, ili gde lepo spavkaju, a to je krevetac. I tako je krenulo sve dalje da se razvija, da se smišlja, seče, meri, da se pravi… A moram priznati i zbog toga što su nam uvek dušečne navlake bile knap, nikako da ih navučemo do kraja dušeka, ili nemaju lastiš pa se lako pomeraju… Tako je Petrica a i njeni ostali drugari, znani i ne znani, i njihove mame dobili u ponudi lepe pamučne dezene. Ne kažem da se do tih materijala dolazilo lako, ali sam se snalazila.
Onda su dolazili na red jastučići različitih oblika, ogradice za krevetac.. trudila sam se da svaku želju ispunim, i kada dobijem povratnu pozitivnu reakciju, pohvalu ja sam neizmerno srećna, jako se radujem i to je ono što me drzi da radim i da stvaram. Moje mušterije, ako mogu tako da ih nazovem, su pre svega mame, ili sestre, tetke.. koje su jako ljubazne i fine i kada meni zatreba malo više vremena, zbog obaveza oko dece, jako strpljive. Prolazili smo razne faze, bilo je tu nicanja zubica, virusa, vrtić i adaptacija, pa tek tu virusi i prehlade.. i sve je to otežavalo moj posao, u smislu da mi je trebalo više vremena za izradu, tako da mi je puno značilo njihovo strpljenje i razumevanje. 
Kada se Marko rodio prošle godine, napravila sam manju pauzu, ali sada već radim punom parom.
Sada se u ponudi nalaze različite stvari. Komplet posteljine za nas odrasle, decu i bebe, jer šijem po željenim dimenzijama, ćebići, dekorativni jastučići za decu (s vremena na vreme se smisli neki novi izgled, da li je to srce, oblak, zvezda, jednorog, maca….), ogradice za krevetac, muslin pamučne pelene, platnena slova kao lepa dekoracija, i novo u ponudi je gnezdo za bebe, udobno i mekano gnezdo za novorodjene bebe. 
Posao koji volim radim 3 i po godine i kada pogledam unazad, zahvalana sam na svakoj porudzbini i jako srećna kada mi mame javljaju kako su deca zadovoljna, nasmejana, da lepo spavaju na novoj posteljini i da im se svidja.. Srce mi je puno jer sam i ja sama mama. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ