INSTAGRAM POLICIJA     15.07.2020.

Marija Lakić ocenjuje autfite dama sa instagrama!

Današnji tekst rubrike #InstagramPolicija posvetili smo originalnim devojkama koje koliko vole modu, toliko i dobru fotografiju!

Zato smo u goste doveli modnu blogerku Mariju Lakić, koja važi za jednog od najangažovanijih modnih blogera kada su saradnje i profesionalna fotografisanja u pitanju.

Zajedno sa modnim kritičarom Davidom, dala je svoj sud na određene kombinacije, ali i fotografije!

Krećemo!

1. Sandra Mladenović

Marija: Drago mi je da grad Niš ima ovakvu damu i blogera. Fenomealne fotografije i stajling. Što se tiče ove fotografije. Styling je odličan. Ništa ne bih ni dodala ni oduzela, jedino što mi je komplet za urbaniji kadar.

David: Kod Sandre najviše volim to što se uvek potrudi maksimalno kada su fotografija i stajling u pitanju. Odelo u boji lavande je fantastično , tako i unutrašnji print na tufne, sve je odlično. Komadi njenog brenda su veoma zanimljivi i originalni! Kao i uvek sve je na svom mestu!

2. Bojana Rmandić 

Marija: Bojana je nekako najsličnija meni. Volim njen stil. Ova haljina je nešto što od svake žene pravi boginju. Naravno odlično uskladjena sa  frizurom i make up-om.

David: Bojana me ovde podseća na neku morsku princezu. Fantastično! Lepa boja haljine, isto tako i dizajn. Kod Bojane mi se najviše dopada što je veliki profesionalac u svemu što radi! 

3. Lara’s Diary 

Marija: Bezobrazno dobra fotografija. Devojka sa stavom od glave do pete. Baš kako volim. Gornji deo haljine je kombinacija odličnih boja i donji deo je odličan. Lepo naglašava figuru i ističe onoliko koliko treba. Ona je prava „Lara’s Diary“ !

David: Lara je prelepa i prezgodna mlada dama, mislim da ona sve što zamisli može i da iznese. Haljina je odlična, međutim najviše mi se dopadaju cipele, odlično izgledaju na njoj. Šešir je dao neki urbani efekat, što je za sam ambijent fotografije odlično.

4. Jovana Jovanović

Marija: Jovanu pratim redovno i zaista je jedan odličan bloger. Što se ove fotografije i stila tiče, odličan komplet moje drage Najdenov ali joj se ne uklapa sa šeširom. Bilo bi bolje bez šešira. Jovana je zgodna žena koja zna sve da iznese.

David: Ovo mi je možda i najbolja kombinacija danas! Trendi, atraktivno, odlično odabrani detalji, odličnj materijali. Jovana je prava bomba i ja obožavam njen stil! Šešir je dobar izbor, samo bih se odlučio sa drugačiji model, možda neki malo urbaniji… U suštini, fantastično! Disco girl! 

5. Mara Najdrugačija

Marija: Fotografija za magazin. Odličan outfit s’ tim što ova torba je jako iznošena i to je jedino što mi smeta. Nekako mi torba nije jedinstven komad. Haljina je sexy i ističe ženstvenost. Šešir je ljubav na prvi pogled. Želim! 
Ostalo, kao i celi profil je za pohvalu. 

David: Mara je veoma originalna kao pojava na instagramu, zaslužuje mnogo veću pažnju drugih na instagramu… Dobar autfit, kao i cela kompozicija fotografije.  

6. Tatjana Ikanović

Marija: Tatjana je nekako pravi blogerski lifestyle tip. Odiše nekom elegantnošću. Ovaj „pariski“ style je nešto što ja lično obožavam i volim ga videti na ženama. Odlična haljina, torba trend ove sezone. 
Šešir fenomenalan, ukapa se sa make upom. Sve u svemu čista 10ka.

David: Ovo je možda jedno od Tatjaninih najboljih izdanja! Elegantno, damski, u njenom fazonu! Bela boja joj lepo stoji, takođe i svaki detalj, od nakita, torbe, šešira, sve do crvenog karmina je na svom mestu! 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ