LICE     22.09.2016.

Maske za lice: prečica do savršenog tena i oslobađanja od stresa

Žene danas imaju sve više obaveza – porodica, rastuće dinamične aktivnosti u slobodno vreme, poslovni zadaci, sastanci, kratki rokovi, finansijske turbulencije. Pripadnice lepšeg pola zaslužuju vreme koje će sebično ukrasti od svih i posvetiti ga isključivo sebi. Da li je to šolja čaja, omiljena serija, šetnja ili možda ritual u ulepšavanju i nezi stvar su ličnog izbora. Mi glasamo za novu dimenziju opuštanja – primenu maske za lice i divan osećaj na koži nakon ovog mini spa rituala.

Maske za lice preporučeno je koristiti jednom do dva puta nedeljno, a biraju se na osnovu trenutnog stanja i potreba kože. Na našem tržištu dosptupno je pregršt alternativa, ali se svakako izdvajaju maske u pakovanjima za jednu do tri upotrebe koje su cenovno pristupačne i dostupne svima.

Već 30 godina botaničari Montagne Jeunesse traže najsočnije prirodne sastojke da bi od njih napravili 7th Heaven maske – tretmane lepote za lice, kosu i stopala.

7th Heaven maske za lice obiluju vitaminima i mineralima, nisu testirane na životinjama i sa ponosom nose oznaku PETA Cruelty Free i Cruelty Free International. Pogodne su za vegetarijance, mnoge ne sadrže tragove glutena a mogu ih koristiti i vegani.

14394026_10208586491357766_284558555_o

Široka i šarena lepeza prirodnih sredstava za ulepšavanje tvrdi da za svaki tip kože i za svaku namenu postoji adekvatna maska. Blato maskom dubinski očistite i nahranite kožu, peel off maskom nežno i temeljno odlepite sa lica prljavštinu, piling maskama očistite pore i vratite licu sjaj. Samozagrevajuće maske greju i miluju lice, dubinski čiste a opuštaju kao boravak u sauni. Praktične maske na tkanini sa serumom za brzo ulepšavanje, ili glinom za dubinsko čišćenje, poštedeće vas čišćenja kupatila nakon skidanja maske.

Koristeći 7th Heaven maske saznaćete zašto je Kleopatra volela Mrtvo more i njegove minerale i uz njihovu pomoć održavala svoju legendarnu lepotu. Zavolećete isceliteljska svojstva aloe vere, zaljubićete se u đumbir kojim su još drevni Grci negovali kožu. Skromni cvetić noćurak ublažava znake starenja kože, antioksidansi i vitamini iz bobica i bobičastog voća čine čuda za kožu. Ovo su samo neke od činjenica koje Montagne Jeunesse botaničari znaju. Zato mešaju poklone majke prirode sa svežom planinskom izvorskom vodom i isporučuju prirodnu i moćnu negu za našu kožu.

7thpeeloff

Lepeza 7th Heaven maski je šarenolika i verujemo da će damama biti teško da se odluče samo za jednu. Ove nedoumice može vam rešiti Pamper Pack koji u simpatičnom pakovanju roze boje krije pet maski za lice – tri blato maske i dve peel off. Blato maske dubinski čiste nečistoće, a kožu ostavljaju glatkom, manje sklonu borama i upalnim procesima na licu. Ulje argana, kremasti kokos i minerali mrtvog mora doprineće potpunom pleziru na koži. Peel off maske su daleko efektnije i manje agresivne.

TEKSTURA maski je jako prijatna i pogodna za nanošenje na lice bilo prstima, bilo uz pomoć četke. Ravnomerno se raspoređuju po licu i ne prave “nered”.

MIRIS je čista prirodna esencija, neagresivan i jako prijatan za čula.

EFEKAT na koži varira u zavisnosti od tipa i vrste maske, ali 7th Heaven maske ne isušuju i ne maste kožu nakon upotrebe, već je ostavljaju mekanom i nežnom na dodir.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ