URADI SAMA     27.12.2019.

Med sa lekovitim biljkama savršen za zimske dane i sezonu virusa

Med je upravo glavni i najbolji suplement u borbi protiv virusa, ali i odlična prevencija.

Sezona virusa i zimski dani koji i ne liče na zimske, donose nam mnogo problema sa lošim imunitetom i zdravljem. Da bismo se izborili i ojačali svoj odbrambeni mehanizam potrebno je da imamo zdrave navike, kvalitetnu ishranu, ali i dodatnu suplementaciju koja pospešuje imunitet i revitalizuje.

Ako uz med dodate i lekovito bilje, bez sumnje će vaš imunitet biti nikad jači. Baš zato je Medikament med mislio na sve!

Medikament med, kako mu i sam naziv kaže u svojoj ponudi osim klasičnog livadskog, bagremovog, šumskog meda ima i med sa lekovitim biljem, ali i takozvani imuno med.

U svoj med dodaju koprivu, maline, jagode, i mnoge druge lekovite biljke, ali i voće. Ako volite da napravite zdrave i ukusne poslastice tu je i med sa kakaoom i lešnicima, kao i mnogi drugi.

Na svom profilu medikament.med na instagramu trude se da što bolje prezentuju svoj rad, proizvode, ali neretko obraduju i svoje pratioce nekim zanimljivostima o samom medu, pčelama, proizvodnji.

Za dodatne informacije, ponudu i pitanja možete se obratiti lično njima, na profilu medikament.med ili na broj telefona 069/600-205.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ