MODNE VESTI     26.06.2016.

Miss Fire na Kalemegdanu prve letnje noći! Vatra boja magičnih kupaćih kostima!

Modna revija kupaćih kostima brenda Miss Fire Swimsuits održana je na Kalemegdanskoj tvrđavi, u klubu Terassa Lounge.

Predstavljeno je sedamnaest atraktivnih modela, izrađenih od najkvalitetnije italijanske likre, uz dominaciju crvene, žute i narandžaste boje.

image3

Ova kolekcija je namenjena devojkama koje su graciozne, jedinstvene, onima koje imaju potrebu da budu prepoznatljive i da odišu glamurom čak i na plaži. Slogan All of you can be Miss Fire jasno ukazuje na to da svaka žena može biti vatrena, što potvrđuje i činjenica da je jedna od najstilizovanijih ličnosti na estradi, Jelena Karleuša, predpremijerno ponela model brenda Miss Fire, koji predstavlja „krunu kolekcije“ – atraktivni jednodelni  kupaći kostim, u kombinaciji jarko narandžaste i ljubičaste boje.

image4

Autor kolekcije, Jovana Marjanović, ima decenijsko iskustvo rada u modnoj industriji. Sa 17. godina, na prestižnom svetskom takmičenju – Miss Earth, održanom na Filipinima, osvojila je titulu Miss Fire i na taj način postala jedna od četiri pobednice. Bila je Miss Novog Sada, Miss  Vojvodine, kao i pratilja na izboru za Miss Srbije. Diplomirani je ekonomista i zaljubljenik u modu. Ovo je njena prva kolekcija kupaćih kostima.

Ako još uvek niste izabrale savršen kupaći kostim za sebe, naša preporuka je da odete na stranicu Miss Fire Swimsuits i izaberete jedan (ili više) .

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ