MODNE VESTI     28.03.2022.

Moda na internetu: Evo koliko utiče na modu u stvarnom životu

Internet je postao prisutan u apsolutno svakom životnom segmentu, što ne zaobilazi ni modu, pa se postavlja pitanje da li je moda na internetu isto što i moda u stvarnom životu. Danas devojke umesto da listaju modne časopise, prate online verzije istih, a umesto da posećuju modne događaje, prate modne blogove. To nije nužno loše, jer je moda sada svima dostupnija. Ali da je moda na internetu zaista ono je moda u stvarnom životu?

More trendova

Ako nečega ima na internetu kada je moda u pitanju to su trendovi. I to pravo more trendova. Na svakom sajtu, na svakoj društvenoj mreži ili online časopisima. Čini se da danas svako može da plasira novi trend, a nekada su to radila zaista samo velika imena modne industrije. Zato dajte sve od sebe da ne podležete svim trendovima. U redu je nekada, ali ne treba samo slepo pratiti trendove, jer je apsolutno svaki prolazan.

To nije ono što vidimo na ulicama

Moda na internetu nije ista kao i ono što možemo videti na ulicama. Mnoge devojke danas koriste određene kombinacije samo za fotografisanje i u toj garderobi ni ne izlaze napolje. Zato te fotografije nisu reper onoga što je moda zaista.

Birajte koga pratite

Ako već pratite modne vesti i modu uopšte na internetu onda barem pratite zvanične profile velikih imena mode.

Budite svoji

Svi govore da svako treba da bude jedinstven i unikatan. To je tačno i poželjno, ali to ne znači da treba izmišljati kombinacije koje su nadasve čudne, samo da bi bile jedinstvene. Nekada devojke preteraju u svojoj jedinstvenosti i to izgleda loše.

Treba biti svoj. Nosite ono što vi volite, u čemu se dobro osećate, što vam dobro stoji. Birajte garderobu prema svom telu, prema svom ukusu i osećaju. Tada ćete se, pre svega, najbolje osećati, a samim tim i najbolje izgledati.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ