MODNI TRENDOVI     18.01.2019.

Moderan, a topao saveznik tokom hladnih dana – TEDDY COAT

Sačuvati zdravlje, a ostati u trendu tokom zime predstavlja pravi izazov za dame koje vode računa prvenstveno o sebi, ali i o svom stilu u svakoj prilici, nevezano za godišnje doba. Situacije poput ove znatno veći zadatak zadaju modnim kreatorima i dizajnerima, koji bi trebalo da nadmaše prošlogodišnje trendove. Ove jeseni i zime su u tome i te kako uspeli, sudeći po najtraženijem komadu u sklopu outwear-a, čuvenom teddy kaputu.

Za one koji su nešto manje upućeni, radi se o kaputu koji je poznat po predimenzioniranom kroju, prijatnom i toplom materijalu od kog se pravi i po udobnosti koju pruža. A kada na sve ovo stavimo i „fashion akcenat“, sasvim smo sigurno da je ovo  veoma isplativa i pametna investicija.

Teddy coat pravi se u raznovrsnim krojevima, dužinama, materijalima, bojama. Prelaskom iz jesenje u zimsku sezonu, i boje u kojima se proizvodi polako su od zemljanih tonova išle ka svetlijim, nude tonovima, sve do belih. Kakav god bio, glavna karakteristika je ta da ga oversized look odlikuje, što se vidi na prvi pogled, pa samim tim odgovara gotovo svakom tipu građe.

Ipak treba istaći da se znatno lepše kombinuje u sklopu nekih casual outfita i u dnevnim varijantama, a takođe je i jako „fotogeničan“. Gotovo sve poznate blogerke prošetale su ga ove sezone, pa zašto ne bismo i mi izašle iz zone komfora i probale nešto novo?!

Brendovi različitih rangova imaju minimum jednu ovakvu liniju proizvoda u svom asortimanu, a nadaju se opstanku ovog komada i na duže staze. Preko svetskih metropola i varijacija u cenama, pristupačan je i za naše tržište, i u pogledu dostupnosti u radnjama, ali i u pogledu cene. Otuda stiže još jedna potvrda da je mnogo bitnije umeti, a ne samo imati.

foto: Pinterest

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ