MODNA POLICIJA     20.06.2020.

Modna Policija danas ocenjuje poznate u komadima domaćih dizajnera!

Po naslovu ste videli da danas ocenjujemo radove domaćih dizajnera koje su ponele poznate ličnosti. Odabir gosta i kritičara za ovu temu nije bio težak, jer je za ovu temu i više nego stručna naša poznata kreatorka i stilistkinja Nataša Damnjanović.

Njeni komadi stvoreni su za hrabre devojke, a kada pričamo o njenom ličnom stilu, tu greške nema!

Zajedno sa Davidom, Nataša je ocenila neke od dama sa naše javne scene !

Krećemo!

1. Anastasija Ražnatović ( Biljana Tipsarević)

Nataša: Drugačija, rekla bih jako drugačija. Ono što mi se dopada kod Anastasije je to što nema problem da se prikaže bez šminke. Haljina koju nosi fino izgleda. Njoj dobro stoji, ali mislim da može mnogo bolje.

David: Anastasija je prelepa i prezgodna devojka, a takve devojke mogu da se obuku kako kod žele. Međutim, Taša ume da iznese šta god poželi , ova kreacija Biljane Tipsarević je fantastična, smela, kratka, zanimljivog dezena i kroja..plus ova boja ne stoji na svakome ! Tako da je i Taša puno zaslužna za sam dojam i predstavljanje kreacije divne i talentovane Biljane. Sve je na svom mestu, čak i ovaj model štikli, koje mi se retko dopadnu u bilo kojoj kombinaciji.

2. Katarina Grujić (Maria Marković)

Nataša: Katarina je iz godine u godinu sve bolja. Drži do sebe. Do savršenstva joj fali malo treninga kako bi prikazala svoju figuru u punom sjaju. Katarina je crnka, kraljevsko plava boja joj odlično pristaje. S obzirom da ima srebrni nakit, bilo bi poželjno da su uklopljene još i srebrne štikle uz ceo outfit . Sve u svemu…dopada mi se kako je ona to iznela.

David: Ovo je čini mi se čuvena „majorelle“ boja, na Kaći izgleda fantastično! Mislim, na Katarini sve izgleda fantastično, jer je hodajuća bomba! Veliki plus i za odabir nakita i svakako za stiliste, Miloš i Miljan, čini mi se?! Fali nam ovakvih kombinacija, koje nisu; sve na izvol’te i već viđene, a opet seksi, elegantne i besprekorne… 

3. Angellina (Milica Jovanović)

Nataša: Devojka fantastičnog glasa i neobičnog izgleda. Rekla bih da je jedna skroz normalna devojka. Mislim da je imala i boljih izdanja. Boje su fino uklopljene i ništa više. Ja lično volim garderobu sa resama, pa dajem jakni / sakou veliki plus. Mindjuše su višak.

David: Nisam fan oversize komada na sitnim devojkama… Plava boja na Anđelini izgleda vrh. Milica Jovanović, je pre svega moja lična kreatorka i neko ko me oblači, tako da za nju mogu samo da kažem lepe stvari, jer je veliki talenat i lično je puno volim kao bliskog saradnika ! Što se Anđeline tiče, ima tu puno posla, jer je odličan materijal za stiliste i dizajnere! O njenom fizičkom izgledu nemam šta da kažem osim da je veoma atraktivna! 

4. Tijana Milutinović (Budoar Atelier)

Nataša: Tijanu poznajem jako dugo. Znam je od kada je bila mala devojčica. Odrasle smo u istom gradu. U današnje vreme retko prirodna i lepa devojka. Tijana je jedna od prelepih devojaka koja je ponela kreacije na mojoj reviji i rado bih je angažovala za svaki naredni projekat.
Model koji Tijana nosi izgleda izvanredno. Bela boja za Tijanu je pun pogodak. Sve je zatvoreno. Ništa se ne vidi, a  istaklo je Tijaninu ženstvenost i eleganciju. Ovo je nešto što bih ja lično nosila. Izbor obuće bih definitivno promenila.

David: Tijana je sentimentalno vezana za ovaj model cipela, ali bih joj rekao da se “ odveže “ ! Svaki njen autfit je besprekoran, ali onda dođemo do cipela, koje su sigurno udobne, ali ne i dobar odabir za većinu njenih kombinacija. Tijana je jedno od naših najlepših TV lica, prirodna, harizmatična i lično mi je draga. Odelo je totalno šik, sa dozom vintidž pravca, ali je sve umereno i besprekorno ! 

5. Milica Pavlović (Kristina Mijačević)

Nataša: Milica od mene ima sve pohvale. Jako seksi devojka. Ima u sebi nešto, što mnogim devojkama fali. Milica je već sada naša velika zvezda. Dosta ulaže u sebe što se vidi na svim njenim poljima. Uvek je odlično stilizovana. Ne bih puno komentarisala njen stajling  na ovoj fotografiji. Haljina Kristine Mijačević, pun pogodak. Uvek dajem prednost haljinama koje ističu ženski struk. Kristinu poznajem još od pre nego je počela da se bavi kreiranjem. Divna devojka. Haljine su joj jako kvalitetne. Njen rad se ubraja među pet kreatora sa naših prostora koje ja poštujem.

David: Najatraktivnija žena na našoj estradi i uvek je obučena sa ukusom. Haljina je pun pogodak i prati kako njen izgled, tako i njenu ličnost i energiju! Bravo za Kristinu, koja me iznova oduševi svojim kreacijama!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ