MODNA POLICIJA     15.09.2019.

MODNA POLICIJA sa Davidom ocenjuje poznate! Gost Ljiljana Stanišić

Dragi naši, nova sezona je ispred nas. U novoj, šestoj po redu sezoni, obećavamo vam puno zanimljivih tekstova i zanimljivih gostiju.

Prva po redu, jeste moja draga koleginica, veliki prijatelj naše rubrike i zaista jedna od retkih u svetu novinarstva koja ima i sliku, ne samo ton i ne samo reči kao i većina novinara. Vodi računa o sebi, ima stila i što je najvažnije uvek je besprekorno odevena.

Ljiljana Stanišić jedan je od najuticajnijih novinara, urednik je i novinar dnevnog lista ‘Kurir‘ i pred njom je danas 5 zanimljivih autfita na koje će zajedno sa mnom dati svoj sud.

Moje ime je David i već šestu sezonu zaredom biću vaš domaćin u najčitanijoj modnoj rubrici na Balkanu!

Ljiljana i ja, danas ćemo komentarisati autfite nekih od trenutno najpopularnijih muzičkih ličnosti na domaćoj sceni! 

Krećemo!

1. Ceca Ražnatović

Ljiljana: Ceca je velika zvezda i jos veća dama.. Svidja mi se kako joj stoji bordo haljina. Odlično je ukopila, šminku , frizuru i sandale. To je njen stil i ja to poštujem.

David: Ceca je jedna od onih žena koje su uvek sofisticirano odevene. Nikada ne odaju sve svoje kvalitete, ali će uvek privući više pažnje od onih koje na sebi nemaju ništa. Ovo je haljina iz linije DiscoLabel i moram priznati da na Ceci ova haljina izgleda odlično. Zajedno sa frizurom, šminkom i ostalim detaljima, ovaj autfit bi mogao da se prošeta i Kanskim crvenim tepihom. 

2. Aleksandra Živojinović

Ljiljana:Aleksandra Živojinović je poslednjh godina poboljšala stil oblačenja. Sjajna je, mila, prema mojim saznanjima fenomenalna majka, a koliko vidim i u poslu joj od porodjaja cvetaju ruže.

David: Pratim razvojni put Aleksandre relativno dugo i intenzivno. Smatram da ljudima u njenom timu nije lako, jer je ona mlada dama koja nema određeni stil. Deluje poprilično mlako i jednolično i u ovom leopard dezenu. Ovu kompoziciju bih radije video na nekoj drugoj pevačici koja bi u njoj izgledala mnogo moćnije od Aleksandre, na primer Tanja Savić ili Seka Aleksić, neka od njih dve definitivno bi bolje izgledale. Aleksandri svaka čast za besprekornu liniju i izgled, međutim za biti dobro odeven i moćan je potrebna i harizma. 

3. Anastasija Ražnatović

Ljiljana: Anastasija je definitivno mlada dama koja zna šta želi u životu. To se vidi i po načinu njenog odevanja. Odličan primer mladim generacijama, fina, kulturna i vaspitana devojka koja se trudi da uvek bude obučena u skladu sa godinama. Srebrni komplet joj odlično stoji.

David: Voleo bih da u nekom trenutku Anastasija zameni Cecu, jer joj je dostojna zamena. Anastasija je jedna od retkih na našoj javnoj sceni koja se oblači i izgleda poput devojki iz editorijala Veniti Fera, Voga ili Harperovog Bazara. Ovaj autfit delo je moje omiljene stilistkinje Elene, ona je jedna od retkih na sceni koja zna da transformiše, adaptira i uvodi trendove u Srbiji. Anastasija ovde izgleda nekonvencionalno i drugačije od mnogih, što je možda i najvažnije. 

4. Vesna Đogani

Ljiljana: Njen stil bih okarakterisala kao sportsko- elegantni. Uvek je stilizovana, kulturna i nasmejana. Nije sve u garderobi, ima nešto i u harizmi.

David: Vesna je po meni jedna od, ako ne i najlepša žena na estradi. Svaka žena bi poželela da izgleda kao ona. Što se autfita tiče, Vesna je imala svojih lošijih trenutaka, ali izgleda mi da je to prošlost. Pošto je nekolicina njenih najnovijih spotova zaista odrađeno odlično u modnom smislu. Ovde mi se dopada sve, pažljivo birani detalji koji zajedno sa garderobom izgledaju super uklopljeno i odlično idu uz Vesnu. 

5. Dara Bubamara 

Ljiljana: Nju obožavam, ali to ne znači da je pošteđena pisanjima o njenom životu. Što se stila tiče, ova tirkizna boja joj odlično stoji. Trebala bi da bira komade koji idu uz njenu figuru. Dara ima fenomenalnu liniju i voli da istakne obline, kao što vidimo na ovoj fotografiji to može da bude baš lepo i sofisticirano, a opet dovoljno provokativno i seksi u njenom fazonu.

David: Dara je, hteli da priznaju ili ne, jedna od onih ličnosti za koju jednostavno morate da imate mišljenje. Dara je gotivna žena, veoma pozitivna i iskrena. Boja odela super ide uz nju, jedino što bih promenio jesu sandale, deluju retro. Dara ima super stilistkinju i Marina radi odličan posao sa Darom. 

Generalni pokrovitelj nove sezone je firma ‘Codex’. Koja se bavi prodajom parfema, ova firma je Francuskog porekla i na tržištu su dokazano najbolji! 
Njihov asortiman možete pogledati putem Instagram profila @codexparfemi ili putem njihovog internet sajta www.codex.rs

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ