MODNA POLICIJA     29.02.2020.

MODNA POLICIJA SPECIJAL: David Ćurčić o autfitima mladih i aktuelnih javnih ličnosti

Ove subote darujemo vam specijal izdanje posvećeno mladim i aktuelnim javnim ličnostima! U njemu će, po prvi put, urednike Modne policije sam prokomentarisati njihove autfite, a on je – David Ćurčić.

Da počnemo!

Angellina

– Anđelina je od samog početka njene karijere pokazala svoju jedinstvenost, ona zaista jeste jedinstvena i kao performer, izvođač svoje muzike, ali i po svom vizuelnom identitetu. Smatram da je za sebe odabrala dobar tim. Ceo ovaj editorijal radili su meni dragi ljudi, Hana Olajić – stilista i dizajner haljine, Djole Bukvić – fotograf, meni je sve ovde super. Ovaj crveni lateks joj odlično pristaje i volim što redovno izlazi iz zone komfora i uvek se transformiše. To mnogo znači i njoj, ali i stilistima sa kojima radi.

Mateja Vukašinović

Double denim kombinacije su veoma rizične i sam izbegavam da mešam teksas materijale, ali ovde ne vidim grešku. Farmerice na tregere su odličan izbor, pogotovo na muškarcima, koji se retko odlučuju za takav model džinsa. Pojas torba, kao ultimativni trend decenije po mom mišljenju, svi su ga ispratili, pa tako i Mateja – ova handmade torba mi je super, odlično se sve uklopilo zajedno sa njegovim fizičkim izgledom. Mateja je mlad i mislim da je ovo super za njegove godine, urbano, mladalački.

Lea Stanković

Lea je po mom mišljenju jedna od najbolje obučenih jutjuberki. Ona nema određeni stil i pravac po kojem ide, tako da je to veliki plus. Eksperimentiše i retko kada je dosadna i retko kada greši u svom tom eksperimentisanju. Odličan odabir čarapa čizmi. Bez greške i sa ukusom je sve ostale komade ponela!

Filip Mitrović

Filip Mitrović je jedan od najbolje obučenih pevača na našoj sceni, to tvrdim i znam. Ne znam koliko često unajmljuje stiliste, ali verujem da i sam ume da se obuče perfektno. Ovaj autfit je casual, comfy, ali svi komadi su pažljivo birani, pa čak i boje na njima. Filip je detaljista i to se vidi. Super!

Katarina Bogićević

Wow! Ovo je fantastično! Ne samo Katarina, koja izgleda kao sa naslovne strane Vogue – a, već i cela kompozicija, ambijent, sve je tako fashion i jedinstveno! Kada je reč o Kaći, moram da priznam da je ona još kao dete pokazivala tu svoju različitost, uvek se isticala svojom energijom, harizmom, stilom. Ceo autfit je vintidž i svi detalji po sebi su baš dobri i birani tako da sve izgleda kao odlična celina.

Sergej Pajić

Mišljenja sam da čak i odabir trenerke i duksa može puno toga da kaže o nečijem stilu, Sergej je često u svojoj komfort zoni i ne voli neke drastične promene na sebi. Gledam ga kao jednog harizmatičnog momka koji puno toga može da iznese, pa čak i da se dosta poigrava sa svojim vizuelnim identitetom. Sergej definitivno ima i stas, i glas, i hrabrost, i harizmu, važno je samo kako vreme prolazi da sve te kvalitete iskoristi na pravi način.

Antonia Gigovska

Pored svog predivnog glasa, Antonia izgleda kao milion dolara. Njen fazon je toliko upper level od mnogih ličnosti njenih godina. Voli šminku, voli upečatljiv fazon oblačenja. Ona i u najjednostavnijim komadima izgleda fantastično i originalno. A to retko ko može! Bravo! 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ