MODNA POLICIJA     09.09.2020.

Modna Policija Specijal: Oproštajno izdanje

Pred nama je danas emotivan tekst i rastanak od rubrike „Modna Policija“ koja se u našem magazinu objavljuje od 2018. godine, do danas ova rubrika je stekla epitet jedne pd najčitanijih modnih rubrika na Balkanu ! 

Od 2016. do danas rubriku je vodio i uređivao David Ćurčić, koji važi za jednog iskrenog, inovativnog , ali i pristojnog momka. 

“ Moram da priznam da nije lako pisati poslednji tekst za magazin Jolly… Puno sam se vezao kako za svoje kolege, tako i za magazin. Siguran sam da je kako meni, tako i vama, uspeh zacrtan, iako nam se putevi razilaze.“  istakao je David… 

Krećemo! 

1. Katarina Grujić

David : Kaća je „femme fatale“ i njen imidž iziskuje ovakve kombinacije koje prate kako njen izgled, stil, tako i muziku. Miljan i Miloš rade odličan posao za Katarinu. Verujem u to da će Katarina još više ostavljati bez daha svojim izgledom i kombinacijama, jer žene poput nje uvek teže ka boljem. Videli smo mi puno puta „Fckng Lion“ nakit i kombinacije, ali sam ja ovu kombinaciju doživeo tako da kao je prvi put vidim, jer je nosi Katarina. Ceo spot je odrađen fantastično! 

2. Višnja Petrović

David: Nisam prorok, ali (mislim da) se razumem u to da li nešto vredi ili ne. Višnji je definitivno mesto na muzičkoj sceni i ukoliko bude igrala pametno veliki uspesi su neminovni.  Višnji na čelu piše „zvezda“ i izgleda poput jedne. Stajling je kežual i urban, ali meni nije važno šta Višnja nosi, jer izgleda fantastično. Odličan odabir marame i nakita. Fotka, autfit, izgled sve je za 10! Ona je kompletan proizvod za koji je jedino važno to da se na pravi način i plasira, želim joj put popločan uspesima! 

3. Kija Kockar

David: Kristina se sa vremenom puno unapredila u vizuelnom smislu. Kod nje mi se posebno dopada što nosi domaće dizajnere, ovde je reč o Milici Ivanković, koja svoj posao radi fantastično, dok je Kija dodatno ulepšala celu kreaciju i iznela je besprekorno! Srećan sam zbog saradnje sa Kijom, jer je veliki profesionalac, a pored toga divna i zanimljiva devojka! 

4. Marina Tadić

David: Marina Tadić je žena koja prati modu i njoj se greške retko kada dešavaju. Ovde je sve fantastično, od obuće do haljine i svih dodataka. Međutim, greška koju je napravila jeste njena nova dužina kose, koja joj ne stoji i čini je starijom. 

5. Mia Borisavljević

David: Mia je definitivno neko ko još uvek nije pronašao svoj pravac kada je vizuelni identitet u pitanju. Ovo je jedno od njenih boljih izdanja, bez preteranih eksperimenata i dodataka. Haljina je trendi i u super boji, isto to važi i za obuću. Kada je reč o frizuri, visoki rep joj najbolje stoji. Voleo bih da se u narednom periodu pronađe, jer njena uspešna karijera i muzika to traže. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ