MODNE VESTI     04.07.2020.

MODNA poslastica našeg poznatog fotografa Đorđa Bukvić

Kako vreme prolazi, kod poznatog fotografa Đorđa Bukvić, uspesi se samo nižu. Ono što nam je posebno privuklo pažnju jeste i novi projekat koji je snimao sa grupom HURRICANE, evrovizijskim devojkama.

Kako je bio i kreativni direktor ovog projekta, Sanju, Ivanu i Kseniju vidimo u apsolutno novim izdanjima. Njihove nove pesme pravi su letnji hitovi, pa su tako neizostavne na svakodnevnom repertoaru. Njihov hit TUTURUTU sa MC Stojanom privukao je i svetske medije, pa su tako broj jedan i u trendingu u mnogim evropskim zemljama.

Na ovom setu fotografija koji se snimao u Bajkovitoj kući nadomak Beograda, Happy House, radila je sjajna ekipa Đorđa Bukvić.

Naša poznata kreatorka, Hana Olajić, našla se u ulozi stiliste, dok su u beauty delu zaista bili angažovani neki od najboljih. Marija Jolić, Cvetanović Jelena za šminku, dok su se frizurom pozabavili Aleksandar Suljić i Branko Bogičević.

Ono po čemo je ovo snimanje posebno jeste i činjenica da se većina dizajnerskih komada pravila specijalno za ovu priliku. Tako su iz ateljea Nataly&Helen proistekle tri zlatne kreacije u kojima bi devojke krasile i crveni tepih na Kanskom festivalu. Tu su i Ame Couture, brend talentovane Sare, Marija Vitez koja ih je ovom prilikom upakovala u pastelne komplete sa letnjim šeširima, MB Contur iz čijeg studija su glamurozne haljine u kojima su devojke postigle VAMP Look… Ovo je zaista prava modna poslastica za ljude koji prate modu, a i vole Hurricane muziku. Mi smo uživali. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ