MODNI TRENDOVI     19.06.2020.

MODNI TRENDOVI: Cipele koji neće proći nezapaženo!

Kada su modni trendovi u pitanju mišljena su uvek podeljena, pogotovu ako se radi o samo trenutnim trendovima. Klasika je nešto u čemu se svako može osećati komforno, ali zašto ne biste iskočili iz zone komfora i uskočili u cipele koje će ovog leta biti najpopularnije zajedno sa neodoljivim modelima torbi ? Hajde da bacimo pogled i vidimo koji će to modni trendovi obeležiti letnju sezonu pred nama kada je obuća u pitanju!

roze cipele

Fokus na udobnosti!

Velika imena svetske modne scene su ove godine stavila fokus na veoma značajnu stvar svakoj ženi koja voli lepe cipele – udobnost.

Žene retko uspeju da pronađu lepe cipele, koje su istovremeno i udobne. Zato su se sada dizajneri odlučili da im upravo to obezbede.

patike na platformu

Platforme su ponovo tu!

Iako se činilo da su potpuno iščezle sa modnih pisti i da ih više nećemo viđati, platforme se ponovo vraćaju! Upravo su one te koje će obezbediti veću udobnost, a izgledaće odlično!

Retro stil je nešto što će obeležiti leto pred nama, te ćemo na ulicama viđati platforme u tom stilu, i ravne i sa visokom potpeticom.

zute sandale

Kaišići i cipele sa nakitom

Popularne gladijatorke će i ovog leta biti in! Ravne sandale ili one sa potpeticom, nije važno. Važno je samo da imaju kaišiće koji se vezuju oko noge i izgledaće odlično!

A ono što polako postaje sve veća opsesija žena širom sveta jesu cipele sa nakitom!

Jednostavne salonke u neutralnoj boji će uz ukras oko gležnja izgledati veoma efektno i elegantno!

Jarke boje i šljokice

Šljokice će i ove sezone biti potpuni hit! Za sve ljubitelje istih to je sjajna vest. Nosiće se čak i tokom dana, a u večernjim prilikama biće neophodne! Isto važi i za jarke boje. Možete da izaberete jednobojne cipele u nekoj veseloj boji ili čak neobične modele sa kombinacijom više boja.

U oba slučaja bićete u trendu!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ