JW VODIČ     12.02.2020.

MOJ GRAD: Igraonica koju deca obožavaju!

Kada poželite da osetite toplu atmosferu i opustite se ćaskajući sa svojim prijateljima dok se vaša deca lepo zabavljaju dođite u Igraonicu Moj Grad.

Svaka od 4 igraonice ima svoj lični pečat pa je najbolje da ih obiđete i odaberete svoju omiljenu:  

  • Moj Grad Novi Merkator

Bulevar Umetnosti 4, 011/2600468, 

  • Moj Grad Stari Merkator

Palmira Toljatija 5, 011/2280734,

  • Moj Grad Rajićeva SC

Knez Mihajlova 54, 011/7702817,

  • Moj Grad Shoppi Borča

Bratstva i jedinstva 2g, 011/7704068.

Prostrane, svelte, čiste i ukusno opremljene predstavljaju mesta koja treba uvrstiti u turističku ponudu porodicama sa decom koje obilaze Beograd. Najmlađi, pored lavirinta kroz koji se bezbedno provlače i pentraju, mogu da se spuštaju na toboganu ili vulkanu, igraju fudbal ili đuskaju u diskoteci. Pažljivo odabran tim animatora posvećuje pažnju svakom detetu i prilagođava edukativne igre sklonostima i uzrastu svakog pojedinačno ili formira grupe za društvene igre. 

Preglednost igraonica i primeren monitoring omogućava roditelju da u svakom trenutku vidi gde se dete nalazi i kako se zabavlja. 

Kafe sa ukusima, tople čokolade, frapee, ceđene voćne sokove i najbolji plazma šejk u gradu, pripremaju veoma ljubazni i nasmejani šankeri.

Kutak za bebe, ušuškan u sredini kako bi se osećale zaštićenim, a da im sve bude dostupno pogledu, ima neizostavni bazen sa lopticama i brdašce za penjanje.

Prednost igraonica Moj Grad je i u tome što je radno vreme u Novom Merkatoru i TC Shopi Borča od 9 do 22h, dok je u Starom Merkatoru i Rajićeva SC od 10 do 22h. Tako da, ako želite da popijete jutarnju kafu na miru ili se opustite nakon napornog radnog dana možete izabrati  pravo mesto. Dogovorite se sa prijateljima i družite se u Igraonicama Moj Grad.

Najnovija zanimacija jeste i virtuelni kutak sa arkadnim igricama koje mogu biti zabavne za celu porodicu. Zajedničke igre dece i roditelja često budu parade smeha i razdraganosti.

Osim dnevne igraonice, postoji i dodatna opcija čuvanja dece. Dete možete ostaviti na čuvanje i biti sigurni de će uz zabavan sadržaj i pod nadzorom stručnog osoblja kvalitetno provesti vreme.

U igraonicama se organizuju nezaboravne rođendanske proslave u sklopu kojih dobijate Face painting, modeling balona i kostimiranu animaciju. Takmičarske igre sa decom igraju aktuelni super junaci kao što su Betmen, Spajdermen, Elsa, Grdana ili Nindža Kornjača.

Pored rođendanskih, organizuju se i korporativne proslave za firme sa prigodnim novogodišnjim predstavama, kao i razne tematske radionice i maskenbali.

Naći ćete Igraonice Moj Grad na svim društvenim mrežama, pa ih možete zapratiti kako ne biste propustili zanimljive sadržaje, akcije i popuste.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ