LICE     12.11.2021.

Multi-nutritivni eliksiri za negu kože tokom hladnijih dana: Apivita Beessential Oils umiruju, hrane kožu i obezbeđuju neophodnu vlažnost i regeneraciju

Da bi se očuvala vitalnost kože lica, važno da je da imate adekvatnu negu tokom hladnijih dana u godini. Zimi je metabolički bioritam sporiji, a on je zadužen za proizvodnju novih ćelija. Koža lica je konstantno izložena vremenskim neprilikama – vetru, hladnoći, promeni vlažnosti vazduha i slično. Tokom zime koža se dodatno isušuje zbog grejanja i boravka u prostorijama gde je vazduh suv i topao.

Navedeni uticaji su stres za kožu pa je neophodno da kožu pažljivo negujete.

Apivita Beessential linija, Bessential dnevno ulje i Beessential noćni balzam, koži će pružiti svakodnevnu negu – i danju i noću! Osnaženi pčelinjim proizvodima i eteričnim uljima citrusa prirodnog porekla, novi Apivita Beessential multi-nutritivni eliksiri svakodnevnom upotrebom doprinose lepoti kože, značajno povećavajući efikasnost dodatne nege.

U ČEMU JE TAJNA OVE PRIRODNE LINIJE?

Beessential liniju čine 100% čisti, 100% prirodni i 100% koncentrovani multi-nutritivni eliksiri sa 0% vode, koji su 0% razređeni. Propolis u ovoj liniji ima antioksidativna i antibakterijska svojstva, biljna ulja hidriraju i štite kožu od spoljašnjih uticaja, dok citrusna, esencijalna ulja našoj koži pružaju „energetsku dopunu“.

KOJI PROIZVODI ČINE BEESSENTIAL LINIJU?

Beesential liniju čine dva ključna proizvoda – Beessential dnevno ulje, kao suplement za hidrataciju i jačanje kože, i Beessential noćni balzam koji služi kao dopuna za negu i jačanje kože.

Beessential dnevno ulje formulisano je za sve tipove kože i za sve godine. Beauty booster koji ojačava kožnu barijeru, hidrira, čini kožu mekom. U sebi sadrži suncokretovo, ulje od marelice, jojobino ulje, ulje od grožđa, maslinovo ulje i ulje od slatkog badema.

Daje antioksidativno i antimikrobno delovanje zbog propolisa. Podstiče prirodnu blistavost s esencijalnim uljima citrusa, mandarine, grejpa, narandže i limuna.

Beessential noćni balzam formulisan je za sve godine, a pri masnoj i mešovitoj koži preporučuje se korišćenje tri puta nedeljno. U njegovom sastavu nalaze se vakama alge, skvalani, biljna ulja, pčelinji vosak, propolis i eterična ulja citrusa i lavande.

Velika prednost Beessentials linije je činjenica da je ona namenjena ženama i muškarcima svih godina i svih tipova kože, te možete početi da je u okviru svoje skin care rutine primenjujete već sada.

Brend Apivita možete pratiti i na Instagramu i pronaći sve adekvatne informacije i biti u toku sa novitetima.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ