MODNA POLICIJA     18.07.2020.

Na meti Modne Policije su atraktivne plavuše!

Ove subote pred vama je tekst u kojem je dobro poznati kritičar David Ćurčić prokomentarisao atraktivne i poznate blondine!

-One su uspešne, pametne, jake i lepe žene! Takvim ženama nije lako naći manu, zato ih samo mogu pohvaliti i dati stručni komentar na određene autfite.  

Istakao je David

Krećemo! 

1. Ivana Boom Nikolić 

David: Ivana sa punim pravom nosi epitet najaktraktivnije devojke na našoj javnoj sceni. Sa druge strane, Boris i Demode su je odlično obukli i možda našli pravac u kojem bi ona i trebala da ide kada je moda u pitanju. Ovaj urbani stil super izgleda na Ivani, ali i ostalim članicama grupe „Hurricane“ . Sve tri u kompletu su zaista uragan! 

2. Snežana Borjan

David: Šta da kažem… Ne znam da li se bolje oblači ili bolje izgleda! Snežana inače ima pre svega odlične komade u svom garderoberu, sa druge strane, ume to da iznese i razume se. Ona nije jedna od žena koje će izgledati kao pokretni bilbordi, ona ume i evidentno je da je sigurna u sebe i ono što nosi . Ovo je možda radio i stilista, međutim, sudeći po ostalim kombinacijama, verujem da bi se i sama snašla odlično u ulozi stiliste!

3. Ivona Jevtić

David: Ivona mi je kao pojava i kao osoba jako draga. Iako joj poslovni položaj nalaže da poštuje „dress code“ , a ona opet izgleda besprekorno. Džins, Balmain sako, dobre cipele, sve je odabrano sa ukusom i tako treba da izgleda jedna žena na visokom položaju! Promenio bih majicu, krem ili bež satenska bi odlično išla uz ovu sportsku eleganciju. Sve ukupno, Ivona je uvek fantastično obučena!

4. Dajana Paunović

David: Činjenica je da je Dajana jedno od najbolje obučenih TV lica, zaista tako mislim. Žena koja izgleda pristojno i svetski, a sa druge strane je vrlo atraktivna! Dopada mi se njen „biznis“ stil i super je što je pronašla pravac koji joj leži. Bravo! 

5. Dragana Džajić

David: Dragana je prezgodna i jako lepa žena! Ovaj model lateks pantalona na njoj odlično izgleda, kao i boja. Ceo autfit je mladalački i urban, što njoj najbolje i leži. Ovo je možda i njeno najbolje izdanje, jer prati kako njen izgled, tako i njenu ličnost.

6. Dušica Jakovljević

David: Dušica je žena koja ide iz stila u stil i iznova se menja, kao da promeni ličnost kada promeni stil, nikada nije ista i dosadna. Naravno, ima i grešaka, na ovoj kombinaciji ih ne vidim. Igrala se bojama i to samo ona može tako! 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ