INTERNET     14.04.2017.

Najbolje android aplikacije za dame

Pojavom pametnih mobilnih telefona i aplikacija, svakodnevno funkcionisanje nam je umnogome olakšano. Gotovo da ne postoji stvar koja bi nam mogla zatrebati, a da za istu ne postoji aplikacija. Tu su kuvari, fitnes programi, brojači kalorija, šoping vodiči… ma, sve što nam padne na pamet. Mi ćemo vam danas pokazati neke od aplikacija koje damama mogu biti posebno korisne. Uživajte!

My Calendar – Period Tracker

Više nema potrebe da u svom novčaniku nosite mali kalendar koji ćete zaokruživati svakog meseca. Ova aplikacija vam omogućava brzo i jednostavno praćenje mesečnog ciklusa i plodnih dana. Postoji poseban deo u aplikaciji gde možete pratiti promenu težine, simptome, promene raspoloženja, kao i lekove koje pijete.

Recepti – Kuvar

Kada nemate ideju šta biste spremili za ručak ili večeru, ova aplikacija vam može priskočiti u pomoć. Svaki recept sadrži detaljno uputstvo, spisak namirnica, kao i sliku. Omiljene recepte možete sačuvati ili podelti sa prijateljima. Najbolja stvar kod ove aplikacije je što je na srpskom jeziku i sigurno nećete imati problema sa nabavkom namirnica u supermarketima.

Snapseed

Ukoliko volite fotografiju i vodite računa o svom Instagram profilu, ovaj editor je sve što vam je potrebno.  Igrajte se najrazličitijim opcijama i filterima koje nudi i vaše fotografije će se sigurno izdvojiti iz mase.

Pocket Yoga

Nemate vremena za vežbanje? To više nije izgovor. Uz ovu aplikaciju možete vežbati i kod kuće, jer ćete dobiti komletne glasovne i vizuelne istrukcije u preko 27 različitih treninga.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ