MODNI TRENDOVI     10.03.2022.

BIRAMO NAJBOLJE: Ovi aksesoari su POTPUNI HIT za proleće 2022. godine!

Leto je već uveliko tu, pa su zato najaktuelniji i najbolji aksesoari u ponudi. Modni trendovi se smenjuju i u tome i jeste njihova draž.  Još uvek se nadamo da ćete nositi kupaće kostime ovog leta, jednobojne, jednodelne ili tigraste, što je i aktuelno.  I ako se čini da za plažu nije potrebno ništa više od kupaćeg, izgled upotpunjuju ,prema mišljenjima  mnogih, najbolji aksesoari  za leto 2021. godine –  šešir.

Osim što vam štiti od Sunca, šešir je i lep detalj za plažu. Ako volite da vas fotografišu, iskoristite šešir za kreativniju fotografiju.

Nakit na nozi

Idealan detalj koji ostavlja utisak prefinjenosti je nakit na nozi.  Može se nositi uz sandale, espadrile, baletanke ali i patike. Ako planirate da ga nosite na plaži, onda vaš nakit ne mora biti kvalitetan, što znači da ga možete posedovati po veoma niskoj ceni.  Tako da, ako vam se ne dopada možete ga ostaviti po strani, bez griže savesti da ste potrošile previše novca.

Marame

Još jedna prednost u toplim danima je marama. Zimi je možete iskoristiti kao detalj uz mantil, a leti još raznovrsnije. Maramu stavite  na glavu, napravite suknju od nje, haljinu ili je prebacite preko ramena da ne izgorite.

Najpopularnije su marame sa zlatnim detaljima,  crne ili bež boje.

Puf rukavi

Puf rukavi ne predstavljaju  najbolji  aksesoar, ali su definitivno trend. Uvek vas čine elegantnim i predstavljaju viši stepen ženstvenosti. Zahvaljujući puf rukavima vaša kombinacija biće uvek primećena!

Pošto već stavljate akcenat na ruke i vrat, upotpunite vašu kombinaciju nakitom poput srebrne ogrlice ili ogrlica od bisera.

Kada je u pitanju trend najvažnije je da se to vama dopada. Ne morate slepo pratiti modu, sve uskladite sa vašim načinom odevanja i inače. Ali, po vas nije loše, sa druge strane, da izađete iz zone komfora i priuštite sebi nešto ,, malo drugacije“.  Ne znate da li će vam se nešto dopasti dok ne probate. Najbolji aksesori ne moraju biti za sve najpoželjniji, ali pokušajte!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ