HOROSKOP     16.10.2022.

NAJGORI I NAJBOLJI PAROVI PREMA HOROSKOPU: Oni su ubedljivo najgori par, a Ribe i Rak savršen

Da li ste i vi među onima koji kada se zaljube odmah gledaju horoskopske analize i kompatibilnost s partnerovim znakom? Ako jeste, zasigurno znate da se neki horoskopski znakovi jako lepo međusobno slažu dok drugi pak nisu najbolji parovi Zodijaka. Naime, neki horoskopski znakovi karakterima su podudarni i mogu činiti vrlo skladne parove, dok drugi pak trebaju jedni druge izbegavati u širokom luku – jer će inače završiti slomljenog srca.

Sve o najboljim i najgorim parovima u horoskopu saznajete u nastavku i proverite vašu kompatibilnost s vašim partnerom.

Jarac i Ovan

Ne postoji ništa gore od toga kada se ukrste dva rogata znaka. Kao prvo, oba dva ova znaka su jako tvrdoglava i smatraju da su uvek u pravu. Jarac je tradicionalan, voli porodične vrednosti, vrlo je konzervativan. S druge strane, Ovan je impulsivan, često krši pravila, ide glavom kroz zid. Jednom Jarcu će teško poći za rukom da ga ukroti, a posebno će ga nervirati Ovnova neodgovornost.

Vodolija i Bik

Ako ste Bik u horoskopu, a sviđa vam se jedan mistična Vodolija, imajte na umu da se taj znak ne može vezati. Dok Bikovi vole mirnu luku, Vodolija je uvek u potrazi za avanturom, često odsutna u mislima, čak i kada je fizički prisutna. Biku će to smetati, dok će Vodolija jako nervirati potreba jednog Bika da ga ,spusti na zemlju’. Ono što im je zajedničko je ljubav prema luksuzu u kojem će zajedno uživati.

Blizanci i Devica

Praktična Devica voli da je sve po pravilu, organizovano i uređeno, dok Blizanac provodi celi život improvizirajući. Blizanac ima običaj zapostavljati kućne obaveze, jer ga odvuku neke zabavnije i zanimljivije stvari, što će Devicu jako nervirati. Ona ima isplanirano što sve treba završiti u toku dana, pa ako ostane vremena, možda nađe trenutak ili dva da se opusti. S druge strane, opuštenog Blizanca će oterati konstantno ,zvocanje’ Device, bilo da je u pravu ili ne. Jedina zajednička stvar im je intelekt i planet Merkur koja vlada nad oba znaka.

Vodolija i Rak

Nežni Rakovi celog života sanjaju o ljubavi i toplom porodičnom gnezdu. Dok je Vodoliji potrebna sloboda bez koje ne mogu zamisliti život. Rak će sediti kod kuće i patiti za svojim partnerom, dok se Vodolija provodi s društvom, posvećuje svojim hobijima ili jednostavno radi neke stvari koje su joj zanimljivije. Takođe, Vodolije znaju biti ponekad i hladne, a Raku je neophodno da mu se stalno pokazuje ljubav.

Škorpija i Lav

Lavu je potreban neko da mu se divi. Škorpije to ne žele. Škorpije mogu pružiti nežnost svom partner, ali ne pada im na pamet da hodaju za nekim i hvale svaki njegov korak. Zapravo, Škorpije će nervirati nametljivost Lavova, a oba znaka nadmetaće se za dominaciju u vezi. Oba ova znaka su i ljubomorna, ali i strastvena, pa bi im seks mogao biti odličan, ali istovremeno će u ovom odnosu biti i mnogo svađa.

Ribe i Rak

Ovo su dva emotivca koja najbolje dopunjuju jedno drugo! Oboje su nežni pa će pružiti svom partneru podršku kada mu je teško, a zajedno će deliti i srećne trenutke. Baš onako kako jedna lepa veza i treba izgledati. I Rak i Ribe su porodični tipovi, koji maštaju o deci, kućici u predgrađu i psu koji trči po dvorištu. Takođe, radi se o znakovima koji nisu skloni prevari. Zaista idealan par.

Vodolija i Blizanac

I jednom i drugom ovom znaku je generalno teško ostvariti stabilnu vezu, jer su nestalni kao osobe. Međutim, Vodolija i Blizanac zajedno se mogu odlično upariti jer se razumeju i funkcionišu na isti način. Znaju da njihovom partner ponekad treba sloboda, a u međuvremenu će i sami znati kako iskoristiti slobodno vreme. Ljubitelji su putovanja, izlazaka i ekstremnih sportova, pa imaju i puno toga zajedničkog.

Bik i Devica

Oba ova znaka su razumna i prizemna, znaju kada je vreme za ozbiljnost, a kad za zabavu. Uz to, odlično se slažu i u krevetu jer ma koliko delovali hladno i ozbiljno, kad se ugase svetla, oba znaka se pretvaraju u živu vatru. Intima je vrlo bitan deo veze i kod Devica i kod Bika. Zajedno mogu postići veliki uspeh, ne samo u ljubavi, već i na svim poljima, pa se ovim parovima slobodno preporučuje da se upuste u preduzetničke vode.

Ovan i Vodolija

Ovnovi, iako vatreni znak, znaju biti hladnokrvni u vezi, pa ne pridaju puno pažnje godišnjicama i sličnim datumima u vezi. Vodolije su jedan od retkih znakova kojima to ne smeta. Njima su potrebna dela na svakodnevnom planu, a ne veliki romantični gestovi. Ovaj par najviše spaja ljubav prema avanturama, sportu, putovanjima i svemu nekonvencionalnom.

Lav i Strelac

Strelac će Lavu pružiti uzbuđenje za kojim traga te će učiniti da se oseća posebno. Da ne govorimo o strasti koja se javlja između dva vatrena znaka. U vezi je samo bitno da Lav ne bude sklon dramatici i da ne stvara pritisak svom Strelcu. Oboje imaju dosta prijatelja, vrlo su harizmatični i vole izlaziti.

Izvor Story.hr

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ