MODNI TRENDOVI     09.11.2022.

Najjeftinije sandale su 700 evra! Tamara Kalinić dizajnirala CIPELE SA KRISTALIMA u saradnji sa poznatim brendom

Svi koji prate modu dobro je poznato ime Tamara Kalinić – slavne influenserke koja je rado viđen gost na Nedeljama mode, te je bilo samo pitanje vremena kada će se pojaviti komadi sa njenim potpisom.

Svetski cenjena influenserka, koja je poreklom iz Novog Sada, od juče je u svoj rezime dodala i “dizajnerka”. Naime, ona je kreirala posebnu capsule kolekciju cipela za poznati brend Ricagno koja je predstavljena na ekskluzivnoj večeri u milanskom hotelu Palazzo Parigi.

Instagram will load in the frontend.

Tamarina kolekcija se sastoji od šest modela u tri boje – beloj, crnoj i zelenoj. Svi modeli su ručno rađeni u Italiji, od antilopa i imaju visoku potpeticu. U kolekciji se nalaze četiri modela sandala i dva zatvorena špicasta modela.

Najjeftinije sandale koštaju 695 evra, pertlaju se oko noge i imaju perje na pertlama.

Biserni model u beloj boji koji se takođe pertla oko nogu košta 860 evra, dok se sledeći model, optočen kristalima prodaje po ceni od 995 evra.

Instagram will load in the frontend.

Najskuplji model košta čak 1.125 evra, a reč je o zatvorenoj, špicastoj cipeli sa visokom potpeticom koja je optočena kristalima.

Modeli iz Tamara x Ricagno kolekcije se od juče nalazi i u prodaji, kako na zvaničnom sajtu brenda Ricagno tako i na ekskluzivnim lokacijama poput robne kuće La Rinascente u Milanu.

Izvor Wanted.rs

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ