KULTURA     21.09.2020.

Najlepši ljubavni romani Nore Roberts u kojima ćete uživati ove jeseni!

Čiji ljubavni romani su lepši od romana čuvene Nore Roberts? Ako ste pročitali makar jedno njeno delo onda znate da je u toj oblasti neprikosnovena! Svaka njena knjiga je posebna i drugačija, svaka govori o neverovatnoj ljubavi i borbi za istu. Mi smo za vas one za koje smatramo da su najlepši ljubavni romani i posle kojih ćete poželeti da pročitati sva ostala dela Nore Roberts!

Ljubavni romani Nore Roberts!

Sada i zauvek

Ako ste pročitali jedan roman o dinastiji Mekgregor onda znate o kakvim ljubavima je reč. Ako pak niste, onda je red da počnete od prvog u nizu a to je svakako roman “Sada i zauvek”. Neverovatna ljubavna priča o dvoje ljudi sa potpuno drugačijim životnim planovima i krajem koji se samo poželeti može. Kako će Danijel uz puno muke uspeti da očara mladu studentkinju Anu Vitfild i zašto će ona poželeti da provede čitav život kraj njega? Ljubavna priča koja će vas ostaviti bez daha!

Nedovršena priča

Vanesa Sekston je ispunila svoj najveći životni cilj i postala uspešna i i te kako priznata pijanistkinja. Ali kada je stigla do cilja shvatila je da nema sa kim da podeli svoju sreću, pa je odlučila da se vrati kući koju je napustila još sa šesnaest godina. Vraća se svojoj majci sa kojom godinama nije bila u kontaktu. Ali i svom muškarcu kog nikada nije uspela da izbaci iz svojih misli i svog srca. Verovatno ste pretpostavili da Brejdijevai Vanesina priča ipak nije ostala nedovršena.

Ljubavni romani Nore Roberts!

Savršeni komšija

Svaka žena mašta da ima nekog savršenog komšiju. A ako je on makar nalik Prestonu Mekvinu iz Norinog romana “Savršeni komšija” ko bi mu mogao odoleti? Neverovatna ljubavna priča koja se odigrava u srcu Njujorka govori o Sibil Kempbel koja jednog dana ljubazno pokuca na vrata čuvenog stana 3B i bude, ne tako ljubazno, isterana iz istog. Međutim, kako se to uvek dešava u romanima Robertsove, ipak se među njima dešavaju varnice i neverovatna ljubavna priča koja će vas očarati.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ