VESTI     08.01.2017.

Najlepši praznični crtani filmovi za decu

Novogodišnji i božićni praznici vreme je kada svi odmaramo i uživamo sa najbližima. Praznična euforija darivanja poklona i zajednički trenuci posebno raduju naše najmlađe, zato se trudimo da slobodno vreme kvalitetno provedemo sa njima. Gledanje crtanih filmova jedna je od aktivnosti kojoj se mališani posebno raduju. Ali ne samo oni. Ponekad i nas odrasle obraduje povratak u detinjstvo, božićne pustolovine, nevaljali vilenjaci, avanture Deda Mraza i Sneška Belića…Zato se ovog Božića prepustite malim dečijim radostima i uživajte sa mališanima.

  • RUDOLF CRVENI NOSIĆ

Priča o malom Rudolfu, irvasu crvenog nosića, uzbuđuje i zabavlja decu širom sveta. Ismevan u Polarnom gradu zbog crvenog nosića i ubeđen da zbog ovog nedostatka nikad neće postati član Deda Mrazove zaprege on beži na daleki sever. Na hladnom i strašnom severu, Rudolf upada u brojne pustolovine. Ovaj dečiji film zabaviće decu svih uzrasta.

Rudolfov crveni nosić decenijama oduševljava najmlađe širom sveta.

  • ZVONČIĆI

Emotivna priča o božićnim darovima i velikoj želji da na Božić svi budu srećni. Uz malu pomoć DedaMraza i božićne čarolije svi dobijaju najvrednije poklone, one koji dolaze iz srca. Crtani film koji će vašu decu naučiti da cene one prave vrednosti u životu.

  • MISIJA SPASITI BOŽIĆ

Ovaj crtani film rešava najveću dečiju misteriju: Kako Deda Mraz uspe da isporuči sve poklone na vreme? Nećemo ništa otkrivati, neka vaši mališani pronađu odgovor.

  • SNEŠKO BELIĆ

Čuda se dešavaju na Božić. U to će se uveriti dvoje mališana koje će Sneško Belić odvesti u najveću avanturu života. A jedna bolesna devojčica i njeni najbliži biće nikada srećniji.

  • BOŽIĆNI ANĐEO

Još jedan film iz kategorije najlepših bajki sveta, Božićni Anđeo donosi priču o devojčići koja će svima vratiti veru u Božić i njegovu čaroliju. Anđela nije samo obična slatka devojčica i sigurno će očarati sve mališane.

  • ANABELINA ŽELJA

U noći Božića, na maloj farmi rodila se kravica Anabela. Sve životinje su bile njome očarane jer je bila zaista posebna. Anabela će dobiti moć govora i postati najbolja prijateljica jednom nemom dečaku. Ovaj predivan dečiji film otkriće vam šta će Anabela poželeti od Deda Mraza.

Da li će Deda Mraz ispuniti želju čudne kravice Anabele?

  • SPASAVANJE DEDA MRAZA

Opasnost koja se nadvila nad Severni pol mogla bi dovesti u pitanje posetu Deda Mraza. Naime, zli vilenjak odlučio je ukrasti poznatom Dedici stroj pomoću kojeg on putuje kroz vreme i u jednoj večeri uspeva podeliti poklone svim mališanima na zemaljskoj kugli. Kako će izgledati spasavanje Deda Mraza i da li će on uspeti da podeli poklone?

Zli vilenjak sprečiće Deda Mraza da podeli poklone

Izvor fotografija: img.cineplexx.hr, i.ytimg.com, s1.dmcdn.net, 2.bp.blogspot.com, www.joblo.com, pichostingsite.com, www.countdownuntilchristmas.com
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ