PREDUZEĆA     26.05.2020.

Najukusnije čokolade od lešnika sa plantaža Srbije

Čokolada je svima omiljena poslastica! Čokolade od lešnika su posebno voljene, a ove koje ćemo sada predstaviti imaju posebnu draž. Ove čokolade od lešnika spaja jedna neraskidiva, najlepša veza, a to je porodica.

Korali su mala proizvodnja najukusnijih čokolada prelepo upakovanih. Pored lešnika domaćeg kvaliteta, glavni sastojak njihovih čokoladnih poslastica je italijanska čokolada. U proizvodnji Korala ne dodaju aditive, šećere ni zaslađivače, trude se da čokoladne poslastice ostanu što zdravije i bezbednije za upotrebu. U asortimanu, trenutno postoje dva proizvoda, od crne i bele čokolade, potpuno različitog ukusa. Beli Korali koji sadrže savršenu belu čokoladu sa krupno lomljenim bademom i lešnikom. Crni Korali sa crnom čokoladom, celim lešnikom, rumom i susamom.

Na ideju da se bavimo proizvodnjom čokoladnih poslastica nas je podstakla naša mala plantaža lešnika i želja da naše zdrave lešnike iskoristimo za proizvodnju nečeg slatkog i ukusnog. Obzirom da je čokolada najpoznatiji slatkiš na svetu rešenje se samo pojavilo.

rekli su vlasnici Korala.

Obzirom da je borba sa marketima izuzetno skupa i komplikovana, pokušaju da opstanu tako što čine sve da njihove čokoladice bude dostupne svima na mnogo različitih načina. U ponudi imaju više vrsta pakovanja, kao što su komercijalne kutije za prodavnice, De lux kutije za firme ( pakovanja za 10 i 4 Korala), mala poklon pakovanja za razne vrste svečanosti (rođendane, svadbe itd) … mali su i fleksibilni , otvoreni za svaku vrstu dogovora.

Originalna pakovanja Korala sve oduševe!

Korale smo pakovali i za neke od velikih firmi, kao što su: Galenika, Porshe, PKF, Bright Marbels, Qvattro Company.. ali i za mnogo drugih manjih firmi.

dodaju vlasnici.

Tokom prošle godine učestvovali su na raznim manifestacijama u Beogradu i Novom Sadu. Neki od njih sy Festival Sladak život, Ukus fest, Beogradski Noćni Bazar, Trg Preduzetnika, Dorćol platz, NS market …

Korali su uspeli da se za godinu dana od kad je firma osnovana nađu na policama Medius marketa, u odabranim Mikromarketima, Maxi diskontu u NS. Sledeći korak je ulazak u odabrani market u Beogradu.

Humaniti vlasnici ukusnih Korala

Učestvovali su u raznim humanitarnim akcijama. Novogodišnji paketići za decu iz Tiršove u saradnji sa Radio 202, paketići za decu bez roditeljskog staranja za Uskrs, deci roditelja koji su se borili za naše živote protiv Covid-19 u Dragiše Mišović.

S vremena na vreme našim građanima daruju Korale.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ