MODNI TRENDOVI     28.12.2017.

Nakit od pamučnog konca i vune za topliju zimu!

Nakit od pamučnog konca i vune postao je pravi hit! Potpuno je maštovit, originalan i čini vam se da vas grije pri samom pogledu na njega. Zima je prava prilika da odjenete ovakav nakit, koji je, sasvim sigurno, spavao na dnu kutije svo ovo vrijeme, ali i da kupite poneki novi komad. Brend Manufacture M nudi upravo ovakav nakit. Vjerujem da se obožavateljke nešto glomaznijeg nakita silno raduju, jer ovaj nakit jeste pomalo takav. No, ne plašite se da će vas žariti i peckati, jer komadi kakvi se izrađuju uglavnom su od pamučnog konca i fine vune.

Ovakav nakit će totalno „podići“ jednoličnu odjevnu kombinaciju i učiniti je veselom. Pa ipak, tako mek materijal odavaće utisak vaše nježnosti, vaše čednosti i ljupkosti. Nakit je predviđen za dnevnu varijantu, iako, naravno, nije zabranjeno nositi ga i u večernjim časovima. Opušten sam po sebi, odgovara upravo ovakvim prilikama. Ukrasite se njime kada pođete sa prijateljicama u šoping, ali i na posao.

Prednost ovog  nakita leži upravo u tome što je on lagan, što se može divno kombinovati sa drugim tekstilnim materijalima, i što je savršen za zimu. Osim konca i vune, ovaj nakit može biti ukrašen i raznim drugim materijalima poput bisera, cirkona i raznim dodacima od plastike.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ