MODNE VESTI     14.09.2022.

Nakon SVETSKE saradnje sa Diorom i Alessandrom Ambrosio, mladi fotograf Bukvić snimao sa OVOM srpskom glumicom

Modni fotograf  Đorđe Bukvić već godinama gradi svoju svetsku karijeru, a nedavno je potpisao ugovor sa Diorom i tako postao prvi srpski fotograf koji je ostvario ovakvu svetsku saradnju.

Nakon konkursa Vogue Talents, njegova inostrana priča pocinje. A neke od najvećih saradnji, kao što su Rami KadiZuhair MuradMariano Di Vaio upravo su se dešavale prilično prirodno, spontano. 

Nedavno je ostavrio i saradnju sa top modelom Alesandrom Ambrosio o čemu su pisali i brojni mediji, a sada je napravio i set savršenih fotografija sa jednom od naših najlepših, ali i najuspešnijih glumica Jelenom Gavrilović.

Lokacija na kojoj su napravljene fotografije je jedna od najbajkovitijih i najlepših na crnogorskom primorju. U prošlosti, u Rose su uplovljavale Teutine barke, venecijanske galije, mletački jedrenjaci, turske lađe i austrougarski brodovi. Rose su najstarija luka u Boki Kotorskoj i celom crnogorskom primorju. Bile su poznate i kao karantin za brodove prilokom ulaza u Boku Kotorsku za vreme mletačke uprave.

Forte Rose Resort je dom spektakularnoj Forte Rose tvrđavi koja omogućuje svojim gostima boravak u kamenim vilama od kojih svaka ima pogled na more.

Nakon svetske saradnje sa Diorom, Teslom i Alessandrom Abrosio, jedno od snimanja koje mi je ugrejalo dušu jeste i sa mojom prijateljicom, slavnom glumicom, Jelenom Gavrilović. Snimali smo u resortu FORTE ROSE čiji sam exkluzivni saradnik, a čitava dva dana proveli smo uživajući u ukusima za dušu, u prelepim kadrovima i sjajnom druženju. 

rekao je Đorđe za naš portal.

Inspirisani Rosama, rivijerom i nostalgijom donosimo vam editorijal na peni od mora. Uživajte!

Foto i styling: Đorđe Bukvić

Make up: Elena Bastrica

Hair: Hair Salon by S and V, Porto Montenegro

Location: Forte Rose

Jelena nosi: JOAN, house of ANKI, NUR for You, NINAS, Unique Nakit Budva

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ