Bazar preduzetnica     27.02.2022.

Namenski koncept savremenog magazina i preduzetnički koraci, Lidija Gajić

Lidija Gajić je ljubav prema pisanju pretvorila u posao, stvorivši inovativni koncept online portala Shine magazin. Danas radi ono što najviše voli, a uz svoj tim svakodnevno napreduje i raste. Shine magazin nudi svojim čitaocima širok spektar tema i svako može pronaći nešto što ga zanima. Uvek zanimljivi, aktuelni i moderni, Lidija Gajić i njen tim vredno rade i pripremaju mnogo zanimljivih tekstova! Pogledajte njenu preduzetničku priču!

  • Kako su izgledali Vaši prvi koraci u preduzetništvu?

Gledano sada, iz ove perspektive oni su možda bili i malo nepromišljeni. Ali svakako u sve ovo nisam krenula iz moranja, već iz velike želje. Htela sam da pokažem koliko znam i mogu. Radila sam ranije dugo u medijima, na lokalnoj televiziji, vodila sam jutarnji program i tada sam shvatila da tu ne mogu da izrazim previše sebe i radim šta volim, i tako je nastao Shine magazin.

  • Da li je teško biti žena preduzetnica u Srbiji?

Mislim da jeste, prvenstveno zbog zakona koji to regulišu i nadam se da će se to promeniti.

  • Kako balansiraš između dobre mame, dobre supruge i dobre preduzetnice?

Mnogo mi tu pomažu svekrva i muž. Oni dosta toga olakšaju, ali prosto postoje stvari i koje moram samo ja. Tu mi je dosta pomogao NLP, tu sam naučila kako da izbalansiram oko svih obaveza.

  • Savet za sve buduće preduzetnice

Prvenstveno da ne čekaju neko bolje vreme, više novca. Jer vremena i novca nikada dovoljno. Zato je želja najbitnija. Ako imate veliku želju i istrajnost, uspeh će se desiti. Nije uvek lako, ali uz borbu, umrežavanje, rad i edukaciju bude sve kako treba.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ