HOROSKOP     08.04.2019.

NEDELJNI HOROSKOP: 08. 04. 2019. – 14. 04. 2019.

Ovan

Ono što možete iskusiti kada napustite svoju komfor zonu je neverovatno. Jedna od najvažnijih stvari koju ćete otkriti ste upravo vi. Vaš zadatak ove nedelje je da se maksimalno posvetite boljem upoznavanju svojih vrlina i mana. Ono što ćete otkriti neće samo uticati na veću ljubav prema sebi, već i na učenje praktičnih načina rešavanja problema ili izazova.

Bik

Nova vrata će vam se otvoriti ove nedelje. Prođite kroz njih i ostavite strah iza sebe. Iako će se na poslovnom planu ostvariti mnogi dobici, vaš emotivni život ove nedelje može biti pomalo haotičan. Fokusirajte se na stvari koje morate da otpustite, razradite i zaboravite. Nemojte oklevati da potražite pomoć pri tom procesu.

Blizanci

Kada je za dve osobe suđeno da budu zajedno, ne postoji sila koja ih može razdvojiti.  Ono što imate sa svojom voljenom osobom je prelepo. Naučite da budete zahvalni na toj ljubavi svakog dana. Ovo je nedelja u kojoj je važno da se iskreno posvetite određivanju svojih prioriteta.

Rak

Ko ste kada ste sami i kada vas niko ne gleda? Dozvolite sebi da istinski upoznate tu osobu i naučite je da nema potrebe da se pred drugim ljudima pretvara da je neko ko nije. Veoma je lako izgubiti kompas kada se radi o određivanju sopstvenog identiteta. Preispitajte se i budite iskreni prema sebi, kako biste bili iskreni prema onima oko vas.

Lav

Ovo je nedelja u kojoj je potrebno da preispitate svoje trenutno emotivno stanje. Ukoliko se nalazite u vezi koja ne ide putem koji vama odgovara, sada je vreme da rešite problema, na jedan ili drugi način. Neke stvari je bolje okončati pre, nego kasnije. Ukoliko to nije slučaj, posvetite se praktičnom rešavanju onoga što vam smeta.

Devica

Slavite ljubav svakog dana, u svim formama u kojima se ona javlja. Često svoje romantične veze stavljamo u prvi plan i zaboravljamo da ljubav možemo pronaći u mnogim drugim odnosima, sa prijateljima, porodicom, itd. Podsetite se da prava ljubav nije jednostrana i prižite drugoj strani priliku da Vam pokaže koliko joj značite.

Vaga

Možda ste se na osnovu prethodnog perioda navikli na konstantnu vrstu drame u vašem životu. Nekada ciljevi koje ste zamislili nisu u potpunosti ostvarivi. Ako je prošlo previše vremena, a stvari se nisu promenile, možda je vreme da srušite neke temelje na kojima ste počeli graditi date ciljeve. Uvek postoji način da izgradite novi temelj i napravite nov početak.

Škorpija

Kako se osećate kada se pomenu promene? Da li im se opirete sve dok za to imate izbora ili im se radujete? Kada god se radi o promenama, a niste sigurni kako da postupite, setite se da je važno da budete zahvalni na onome što trenutno imate. Kada napustite svoju komfor zonu, čuda su moguća.

Strelac

Ono čemu se opirete, uglavnom nigde neće pobeći. Otarasite se nezdravih navika i suočite se sa problemima. Transformacija može biti dobra stvar, kada joj se ne opirete. Iskoristite svoju energiju na najproduktivniji mogući način.

Jarac

Trud koji ulažete svakog dana donosi nove prilike. Nemojte dozvoliti da vas neke sporedne okolnosti sputavaju. Imajte na umu da je važno da, kada sagledate celu sliku, jasno vidite svoj napredak. Niko i ništa ne može vas sputati, ukoliko to ne dozvolite.

Vodolija

Veoma ste blizu da ostvarite jednu od najvećih promena u svom životu. Projekat kome ste posvetili mnogo vremena postepeno napreduje. Iskoristite taj uspeh koji ćete imati da radite na drugim stvarima koje želite. Ne zanemarujte porodicu.

Ribe

Nemojte živeti u iluziji da romantični odnosi mogu biti perfektni. Ništa ne može biti savršeno, pa ni odnosi među ljudima. Prihvatite svoje mane i mane drugih ljudi. Prihvatite nesavršenosti u svetu oko vas i uvidećete da ćete mnogo više uživati u svakodnevnim okolnostima.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ