HOROSKOP     26.03.2019.

NEDELJNI HOROSKOP: 25. 03 – 31. 03.

OVAN

Pripremite se na to da ćete ove nedelje dosta putovati, ali ne u bukvalnom smislu. Ispred vas se nalazi prilično zahtevna nedelja koja će uticati na česte promene raspoloženja. Zapamtite da u najizazovnijim trenucima leži pravi duhovni i mentalni rast. Sve prepreke na koje naiđete na putu koji je pred vama imaće svoj dublji značaj i pre ili kasnije biće vam od velike koristi. Zapamtite da vam iznenađenja mogu biti od koristi, ukoliko pronađete pravi način da se sa njima suočite.

BIK

Ove nedelje imajte na umu da bi stvari trebalo da rešavate polako i staloženo. Može doći do toga da se neke stvari neće razvijati tempom koji vama prija. Bez obzira na to, verujte sebi da možete postići baš sve što ste zamislili. Ako naiđete na prepreku, svoj fokus prebacite na ono što vas zadržava, a odnosi se samo i isključivo na vas. Postoji dobra šansa da ono što vas najviše koči leži upravo u vama.

BLIZANCI

Ukoliko biste imali mogućnost da sami kreirate svoj život, kako bi on izgledao? Misli mogu vrlo lako postati realnost. Ovo je nedelja u kojoj ćete dozvoliti sebi da uvidite koliko zapravo vredite i koliko ljubavi nosite u sebi. Izađite iz svoje zone komfora i uvidećete da je ona zapravo samo iluzija koja vas ograničava. Ne zaboravite da je vaš potencijal neograničen.

RAK

Lepo je učiti i otvarati nove vidike u teoriji. Ne zaboravite da je praksa ono na čemu vaš fokus treba da bude. Lični rast i razvoj zahtevaju ozbiljan rad. Počevši od danas, potrudite se da svakog dana napravite minimum jednu konkretnu promenu koja će doprineti vašem mentalnom i duhovnom stanju.

LAV

Moć se nalazi u deljenju stečenog znanja, a ne u sebičnom čuvanju istog samo za sebe. Verujte da znanje i mudrost koju posedujete može biti od izuzetnog značaja i za druge ljude. Podelite svoje znanje sa drugima i budite iskreni prema njima. Budite strpljivi na ovom putu. Nagrada za ovakvu vrstu uloženog truda biće neverovatno oplemenjujuća.

DEVICA

U nadolazećim danima, spiritualnost će imati veliku ulogu u vašem životu. Međutim, ovo ne znači da se nećete susretati sa mnogim izazovima. To jednostavno znači da ćete morati da pronađete način da, uprkos svemu, ostanete pribrani i verni svojim uverenjima. Zapamtite da niste sami na ovom putu i pomoć zatražite od prijatelja i porodice.

VAGA

Promenite način komunikacije. Ova nedelja je podsetnik na to da ste vi oni koji diktiraju pravila u vašem životu. Stavite sebe na prvo mesto i budite surovo iskreni. Niste u obavezi da rušite svoju ravnotežu kako biste udovoljili drugima. Radite na tome da vas ljudi u okruženju pre svega poštuju i cene.

ŠKORPIJA

Moral i etika mogu biti pod znakom pitanja ove nedelje. Budite na strani pravde. Otarasite se predrasuda i pažljivo procenite obe strane izazovne situacije. Imajte na umu da, kada ste pravični, motivišete i druge ljude da budu takvi. Prestanite da se odupirete promenama.

STRELAC

Slučajnosti ne postoje. Sve što vam se trenutno događa deo je jedne veće slike koju u ovom trenutku ne možete potpuno da sagledate. Spremite se za nedelju koja će biti u znaku sinhroniciteta. Slušajte sebe i verujte svojoj intuiciji. Ne dozvolite da spoljašnji uticaji poljuljaju vaše stavove.

JARAC

Biti na pravom mestu u pravo vreme je prelep osećaj. Iako vam možda ne deluje tako, nalazite se na pravom mestu trenutno, samo što to verovatno ne možete još da vidite. Nastavite da radite na tome da ispunite svoje planove i želje. Iako ste u poslednje vreme bili suočeni sa mnogo izazova, ovo je vreme koje će vam doneti mir. Od ovog momenta, pa nadalje, stvari će početi da se rešavaju baš onako kako ste želeli.

VODOLIJA

Dozvolite svojoj kreativnosti da se ispolji. Nemojte zadržavati svoje emocije, već ih oslobodite i nemojte dozvoliti da vas bilo ko odgovori od toga. Pronađite način da ispoljite ono što osećate. Upravo to će biti ono što će učiniti da privučete ono o čemu ste dugo sanjali.

RIBE

Postoji razlog zbog kog psiholozi insistiraju na ispitivanju prošlosti. Prošlost ima velik uticaj na to ko ste danas. Svet odraslih, sa druge strane, odlikuje i mogućnost da se otarasite zauvek onoga što je vezano za prošlost, a u vama izaziva neprijatnu emociju. Fokusirajte se na ono što vas i dalje muči i pokušajte to na zdrav način da razrešite. Pronađite svežinu koja vam toliko nedostaje.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ