HOROSKOP     26.10.2020.

Nedeljni horoskop: 26. 10. 2020 – 1. 11. 2020.

Pred vama je nedeljni horoskop! Pročitajte šta vas to čeka tokom nedelje na različitim životnim poljima! Bilo da je u pitanju posao, ljubav, porodični odnosi ili bilo koji drugi segment, uz Jolly nedeljni horoskop dobićete odgovore na sva pitanja!

Ovan 

Venera će se preseliti u vašu partnersku zonu tokom sledećih nekoliko nedelja. Pripremite se za zabavne vibracije! Pun mesec donosi nešto više od iznenađenja! Izgleda da su to emocije koje izranjaju na površinu!  

Bik  

Venera se seli u vaš rutinski sektor, što znači da ćete se verovatno osećati totalno razdragano zbog svojih projekata. Pun mesec je takođe u vašem znaku ove nedelje, tako da ćete sigurno biti potpuno samopouzdani. Zabavite se!  

Blizanci  


Venera se useljava u vašu zonu zadovoljstva narednih nekoliko nedelja – što će vas uzbuđivati za flertovanje, druženje i povlačenje. Preko Noći veštica pun mesec vas čini malo ekscentričnijim. Pripremite se da izrazite ta osećanja! 

Rak  

Osećate se potpuno kao kod kuće dok Venera ove nedelje ulazi u vašu domaću zonu. To znači tone zabave u ukrašavanju za Noć veštica, ali takođe znači da je vreme da se samopromišljanje. Na Noć veštica sigurno ćete dobiti sablasno iznenađenje.  

Lav 

Venera se ove nedelje useljava u vašu kuću komunikacije. Šta to znači? To znači da je vreme da postanete ekskluzivni ili jednostavno kažete nekome kako se oséćate. Pun mesec na Noć veštica mogao bi da pokrene uspavani emocionalni problem.  

Devica  

Možda ćete se ove nedelje osećati pomalo hladno sa svojim partnerom, dok Venera ostavlja vaš znak za Vagu. Noć veštica bi mogla da donese porodičnu dramu, ali bar će vas zaokupiti tako da vas dodatna iznenađenja ne opterećuju.  

Vaga  

Venera se kreće u vašem znaku! Ovo su sjajne vesti, jer bi mogle doneti toliko samopouzdanja da ćete ove nedelje osvojiti novu slatkicu. Ali ovo ne traje dugo. Tokom vikenda sa punim mesecom na površini, vaš ljubavni život će postati pomalo klimav. 

Škorpija  

Neki veći usponi i padovi kreću se vašim putem. Venera se kreće u Vagi zbog čega su vaša osećanja i misli pomešani. Pun mesec je u vašoj partnerskoj zoni. Najbolje je noć biti hladan i provesti vreme sam sa partnerom. 

Strelac  

Posao je ove nedelje pomalo grbav. Neko na poslu ne igra se po pravilima, a vi to osećate. Čuvajte mir. Tokom vikenda, na Noć veštica, bićete blagosloveni prilikom. Uzmite i bežite!  

Jarac  

Karijera je u prvom planu. Stavite sve tamo i možda ćete početi da vidite rezultate. Sa punim mesecom u Biku, biće vreme da posao ostavite po strani i zabavite se. Uradite to kako treba!  

Vodolija  

Odbacite „misteriozni“ čin i pustite nekoga da uđe ove nedelje. Venera Vagi traži od vas da budete otvoreniji. Tokom vikenda za Noć veštica, pun mesec ističe vašu porodičnu zonu – tako da je možda na putu neka porodična drama! 

Ribe  

Venera u Vagi traži da vežbate brigu o sebi. Stavite reflektor na sebe. Do vikenda pokušajte da se zabavite. Samo budite oprezni sa onim što govorite i koliko pijete. Iznenađenja će se sigurno dogoditi! 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ