LICE     10.03.2023.

NEGOVANA: Eucerin dnevna i noćna anti-age nega, specijalna pakovanja uz 50% popusta na noćnu kremu

Jedna od čestih dilema u dnevnoj anti-age rutini nege je da li je važno primenjivati dnevnu i noćnu kremu upravo u onom delu dana za koji su namenjene.


Mnoge dame do tog pitanja su došle kada su slučajno pomašale bočice i u jutarnjoj žurbi nanele noćnu kremu ili, umorne i pospane, uveče upotrebile dnevnu. Ukoliko se i vama to dogodilo, biće vam sigurno važno da odmah kažemo –vašoj koži se neće desiti ništa što ne želite.
Ali, na duže staze, ako to postane vaša praksa, vaša koža neće dobijati ono što joj je, zbog
prirodnih procesa koji se odvijaju u koži i spoljašnjih uslova, potrebno baš tokom onog dela
dana dok smo aktivni ili dok spavamo.


Otkrijte zašto na primeru Eucerin ® Hyaluron-Filler dnevnih i noćnih krema koje su, na osnovu dugogodišnjih istraživanja dermatologa i farmaceuta, formulisane za efikasnu anti-age negu
prema potrebama kože.


Glavni sastojak trostruko efikasnih formulacija Eucerin ® Hyaluron-Filler linija je Eucerin ® patentirana kombinacija hijaluronske kiseline dugog lanca, koja aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože, i hijaluronske kiseline kratkog lanca, koja ima 40 puta manju molekulsku masu i prodire u dublje slojeve kože obezbeđujući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora.

Ali, formulacije dnevnih krema iz tri Eucerin ® Hyaluron-Filler linije se međusobno razlikuju
prema sastojcima koji ciljano umanjuju određene znakove starenja kože. Takođe,
formulacije noćnih krem iz ovih linija različite su od dnevnih, zbog drugačijih potreba naše
kože tokom noći.

  • Trostruko efikasna Eucerin ® Hyaluron-Filler dnevna krema SPF 15 za suvu i mešovitu kožu, pored Eucerin ® patentirane kombinacije hijaluronske kiseline, sadrži i biokativne saponine i enoksolon. Bioaktivni
    saponini efikasno stimulišu produkciju hijaluronske kiseline, obezbeđujući koži hidrataciju na mestima gde duboke bore nastaju, dok enoksolon usporava razgradnju hijaluronske kiseline i štiti nivo hijalurona u koži.
  • Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume Lift dnevne kreme sa SPF 15 za suvu i mešovitu kožu pored Eucerin ® patentirane kombinacije hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca u svojoj formulaciji kombinuju magnalol, koji povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen i ologo-peptide, koji jačaju mrežu kolagena i podstiču obnavljanje kolagena.
  • Eucerin® Hyaluron-Filler+ Elasticity dnevne kreme za sve tipove kože sa SPF 15, pored jedinstvene Eucerin® kombinacije hijaluronske kiseline, sadrže inovativnu kombinaciju arktina, koji ubrzava proces
    obnove kolagena u ćelijama kože i kreatina, koji obnavlja proizvodnju kolagena i povećava elastičnost kože. Dodatno, formulacija ovih krema je obogaćena Eucerin® patentiranim sastojkom Thiamidol®, koji klinički i dermatološki dokazano ublažava postojeće hiperpigmentacije i sprečava njihovo ponovno
    pojavljivanje.


Prva i najvažnija razlika koju ste kroz ovo poređenje sigurno uočili je da Eucerin® Hyaluron- Filler dnevne kreme sadrže SPF, koji obezbeđuje zaštitu od prevremenog starenja kože izazvanog sunčevim zračenjem. U dnevnoj anti-age nezi kože SPF je neophodan, noću je, sa druge strane, može nepotrebno opteretiti.


Druga značajna razlika je da kreme iz tri linije sadrže različite sastojke, te bi svoju trebalo da birate prema onim znakovima starenja koji su najizraženiji: srebrna – za prve bore, ali i zreliju kožu na kojoj su bore najizraženiji znak starenja, crvena – za bore i kožu koja gubi volumen i zlatna – za zrelu kožu koja se, pored bora i opadanja volumena, tanji i postaje suva.

Treća razlika, koja daje odgovor na dilemu s početka, je da noćne kreme iz sve tri linije sadrže dekspantenol, koji ubrzava regeneraciju kože i umiruje iritacije. Eucerin® Hyaluron- Filler+Elasticity noćna krema dodatno sadrži i arganovo ulje, koji obezbeđuju obnavljanje kože dok spavamo.

INFO PLUS: Tokom marta u
bolje snabdevenim apotekama
potražite specijalna pakovanja iz
Eucerin®Hyaluron-Filler linija u
kojima uz dnevnu kremu, noćnu
dobijate sa 50% popusta!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ