LICE     09.03.2023.

NEGOVANA: Roze trgovi glavnih gradova u regionu na 8. mart Beograd, mart 2023.

Međunarodni Dan žena proslavili su u našem gradu Beogradu make-up brendovi ESSENCE i CATRICE.
Trg Republike u centru Beograda, jutros je osvanuo u magičnim roze balonima koji su pojedinačno na trakama imali zavezane make up proizvode.


Svi slučajni prolaznici mogli su da ponesu balon i make up poklon uz tekstualnu poruku podrške.
Slaviti žene i podržavati ih je oduvek bilo duboko usađeno u DNK brendova essence i CATRICE. Svojim proizvodima i vrednostima žele da slede glavni cilj da se svaka osoba na svetu oseća lepše.


Međutim, ova dva brenda nisu posvećena samo osnaživanju žena, već im je stalo i do naše planete. Stoga su dali značaj eko razgradivim balonima koji ne zagađuju životnu sredinu. Zagreb Sarajevo i Skopje takođe su zablistali u kampanji magicforwomensday.

U svim životnim nedaćama, borbama, zapletima, usponima i padovima, Osmi mart je dan kada će se žene potapšati po ramenu i shvatiti put koji su prešle i koliko su snova ispunile, dan kada će sebi oprostiti i poneku grešku i shvatiti koliko su danas mudrije, iskusnije, nežnije, hrabrije…


Zbog toga su make-up brendovi essence i CATRICE odlučili da razvesele žene i sve one koji slave Osmi mart i prirede im pravu magicforwomensday.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ