TELO     25.12.2016.

Neka vaša koža miriše na leto i sladoled i zimi

I ako ovi hladni decembarski dani prijaju pre svega zbog prazničnog raspoloženja oko nas, planiranih putovanja, momenata provedenih s porodicom, ali i samih zimskih mirisa toplih čajeva, vina, cimeta.

No za sve one, kojima pored svega ovog nedostaju topli sunčani dani i letnji mirisi, prirodna kozmetika Diva cosmetics je mislila na to.

U svoj široki asortiman ponude divne i provereno dobre kozmetike uvrstila je i Sheer Velvet, savršeni prirodan i kremast piling za telo na bazi ši i kakao putera i avokadovog, bademovog i maslinovog ulja.

Na prvo probanje zaljubićete se pre svega u miris. Pre svega da naglasimo da miris ima umirujuću notu, a ne prejaku i prijaće i vama, ali i vašoj okolini. Zanimljiv je svakako leti, zbog svog mirisa sladoleda, ali ako ga koristite u ovom periodu daće vam posebnu čar i istaćićete se.

Naravno, miris nije ono glavno što ističe ovaj proizvod kao jedan od omiljenih koje smo probali. Kao i svaki piling, on ima čestice koje skidaju loš deo kože, a u ovom slučaju to je naravno prirodni proizvod… kafa.

Zrnca kafe uopšte nisu nisu agresivna, taman su te jačine koje treba – ni pregrube da žuljaju kožu, ni preslabe da se jedva osete.

Svesne smo toga da oni pilinzi koje kupimo u određenim drogerijama često ostavljaju masnu kožu nakon ispiranja, međutim to nije slučaj i sa ovim. Nakon ispiranja pod vašim prstima će samo biti osećaj meke i obnovljene kože.

Piling se na vlažnoj koži pretvara u mlečnu emulziju, a odmah po prvoj upotrebi ćete osetiti bogatstvo ulja i putera u njemu. Sa dodatim alantoinom i pantenolom, vašoj koži neće biti potrebna nikakva dodatna nega posle korišćenja.

Ono što nam se pored svega dopada, a kao ljubitelji divnih mirisa, to je što Sheer Velvet ostaje mirišljav na vašoj koži i nakon tuširanja.

Fotografija kozmetickidnevnik.blogspot.rs

U svom sastavu sadrži:

  1. fino mleven vulkanski prah i
  2. fino mlevene ljuske oraha

Ovaj piling možete naručiti u čak 6 mirisnih varijanti, ali ona o kojoj upravo govorimo je mirisna varijanta Gossip Time sa slatkastim mirisom sladoleda i kafe u kom se zapravo nalazi prava kafa.

Ako ipak niste ljubitelj ove mirsne note, na Divinom sajtu možete naći još zanimljivih mirisa, a piling i dalje daje isti osećaj i efikasnost.

Ah i da, trudile smo se i da ne pojedemo ovaj piling i to ne samo zbog tog čuvenog mirisa, već i izgleda.

Izvor fotografije kozmetickidnevnik.blogspot.rs

Slažete se? Neodoljivo!!!

Mi ga posebno preporučujemo i kao poklon vama dragoj osobi, a pogotovo onoj koja obožava svoju kožu i zna da prepozna kvalitet i trud u stvaranju ove fenomenalne kozmetike. A preporuka ide i zbog neodoljivog pakovanja u kom će vam stići ova kozmetika. Zaista vidite i osetite da se neko potrudio zbog vas, a vi ćete biti ponosni na izbor poklona.

 

Kao što ste već navikle, naš tim samo za vas radi recenzije prirodne kozmetike, a moramo reći da je ova ostavila zaista ogroman utisak na nas i da ćemo nastaviti samo za vas, da i dalje pišemo o Divinim proizvodima. Već u narednom tekstu pročitajte sve o nezi lica, tretiranju akni sa sasvim prirodnom Diva kozmetikom.

Do tada, uživajte u mirisu leta i na svojoj koži!

 

Fotografije preuzete sa bloga http://kozmetickidnevnik.blogspot.rs

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ