KULTURA     29.10.2021.

Nesvakidašnju promociju croosover pijaniskinje Andrijane Rokvić podržali mnogi s oduševljenjem

Nesvakidašnja promocija albuma najbolje crossover pijaniskinje Andrijane Rokvić Dimitrijevske nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Uz live koncert, svečana promocija novog studijskog albuma “CHASING DREAMS” i sedam nesvakidašnjih video zapisa naše eminentne I istaknute crossover pijaniskinje Andrijane Rokvić održala se u Beogradu. Na samoj promociji albuma kupovinom Andrijaninog kompakt diska pomagalo se deci! Deo prihoda ide Humanitarnoj fondaciji “Budi human Aleksandar Šapić” a za one sa velikim humanim srcem bili su obezbeđeni pokloni iznenađenja, majice sa njenim logom i kodom za slušanje i gledanje spotova, knjige…

Andrijana D. Rokvić je prva i jedina klasična crossover umetnica u Švedskoj gde sada živi i radi. Koncertna pijanistkinja koja uspeva da klasičnu muziku pretvori iz one dosadne i uspavljujuće. Po rečima mlađih generacija, u slušljivu, interesantnu i primamljivu. Samu promociju podržala je Didi Rokvić njena prezimenjakinja koja priznaje da voli da sluša ovu vrstu muzike i da je to opuša. Takođe i pevačica Aleksandra Dabić koja otkriva da je oduševljena i da je poželela da je sama promocija duže trajala.

Tv lice Nemanja Velikić bio je zadužen za dobru atmosferu i da program prođe u najboljem mogućem smislu. Andrijana sprema Novogodišnju kompoziciju koju će publici predstaviti pred Novu godinu, do tada uživajte premijerno u njenom filmskom spotu za kompoziciju “Moment Musicaux”. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ