HOROSKOP     25.09.2022.

NJIHOVO JE VREME! Evo kakve su Vage u ljubavi, na šta padaju i kako da ih zadržite uz sebe! Ovo im je najveća MANA

Kada su sigurne u svoju odluku (i to je moguće), vrlo su jednostavne. Međutim, kada ne znaju što žele, onda itekako mogu postati komplikovane što će potvrditi svi oni koji su imali iskustva s njima.

Poznato je da su vage majstori u flertu i šarmiraće vas u sekundi zbog čega je jako lako zaljubiti se u njih. One uživaju u procesu udvaranja i sastancima i kada žele nekoga da osvoje daće sve od sebe da to i učine.

Njihova neodlučnost nadaleko je poznata, ali dogode se situacije kada vaga jednostavno zna šta želi i tada je ništa neće sprečiti u tome da pronađe put do srca osobe koju želi.

S druge strane, kada sumnjaju u osećanja svog partnera, itekako će se izgubiti u svojim unutrašnjim previranjima. Zato se često suzdržavaju od zaljubljivanja i ne otvaraju lako svoje srce. Vole da se predaju drugoj osobi, ali se istovremeno boje da će tako izgubiti deo sebe i te dve strane teško je pomiriti.

Partner vage mora biti strpljiv i da ima puno razumevanja, da joj da prostora da shvati šta želi jer će upravo tako dobiti njenu najbolju verziju.

Iako vage vole romansu, ne vole da žure i retko će samo uleteti u neki odnos. Na to utiče racionalan deo njihove ličnosti. One će sve analizirati, zbrojati pluseve i minuse, razmišljati dugoročno i pogledati u budućnost kako bi shvatili vide li se uopšte sa tom osobom. Nemojte se preplašiti (ili ponadati) ako vaga odmah počne pričati o braku i deci, to ne znači da će se iste sekunde posvetiti tome, ona samo analizira i vaga.

Vole da ugađaju partneru, ali isto očekuju od njega. Žele biti jednake po tom pitanju. Osetljive su na kritike i ne vole konflikte pa to treba imati na umu kada s njima komunicirate. Čak i kada se svađa, vaga želi da zna da je voljena i sigurna da može mirno izreći svoje osećaje bez straha da ćete je osuđivati ili kritikovati.

One su vrlo strastvene u svakom pogledu, obožavaju i fizičku i mentalnu stimulaciju. Za njih jedno ne postoji bez drugog.

Kada je u pitanju kompatibilnost s drugim znakovima, vage se sjajno slažu s lavovima. Vatreni lavovi vole šarm i strast u paketu s elokvencijom, a upravo to mogu dobiti od vage koje pak cene to što lav s njima neće igrati nikakve igrice i odmah će im dati koliko je želi. Njihova privlačnost i povezanost je instantna. Vage ne vole da rizikuju, ali uz lava bi se napokon mogle usuditi na rizik i zaljubiti se kao nikad dosad.

Dobar par za vage je i vodolija. Nezavisne i avanturistički nastrojene, vodolije se takođerboje gubitka samih sebe u odnosu i baš su zato dobar izbor za vagu koja teži svojoj slobodi.

Kako zavesti vagu? Privlače ih ljudi koji neće odmah pasti na njih. Vage vole igru osvajanja i žele “plen” koji će im se dugo odupirati. Impresioniraćete ih svojom nezavisnošću. Obožavaju smeh i dobru zabavu pa je smisao za humor još jedan adut koji ih osvaja.

Izvor Republika

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ