NOVAC     15.06.2020.

NOVI TREND: Privlačenje novca mislima

Jedno od mogućih načina za zaradu je privlačenje novca mislima. I ako možda deluje čudno, mnogi su uspeli. Privlačenje novca mislima možemo nazvati ,,novi trend“. Kao što sami svojom negativnom energijom privlačimo još loših događaja u život, isto tako možemo učiniti za sebe i neke lepe stvari.  Naravno, privlačenje novca mislima ne podrazumeva da jedno jutro poželite da ste bogati i želja vam se odmah ispuni.

zena u beloj kosulji drzi novcic na oku

Prvi korak – ,, stvori“  novac u glavi!

Prvo što bi trebalo da uradite je da stvorite novac u svojoj glavi, odnosno da stvorite vaše unutrašnje bogatstvo i uspeh. Privlačenje novca mislima podrazumeva da iz sebe ,,izbacite“ negativno razmišljanje o novcu poput: ,,Nemam nikada dovoljno novca, ne vredim dovoljno da bih imala više novca, ne mogu stvorite dovoljno novca…“ 

Svakako te rečenice su vam nametnute, zaboravite ih i vratite veru u svoje mogućnosti!

Razmišljajte kao bogata osoba

Kada počnete da razmišljate kao neko ko je već bogat, vaš mozak neće razlikovati stvarnost od vaše želje, samim tim imaćete veće šanse za uspeh. Takođe, nikada sebe ne prikazujete u negativnom svetlu u odnosu na bogataše, tako poručujete da vi ne želite bogatstvo koje oni poseduju.

Privlačenje novca mislima podrazumeva da iz svog novčanika bacite sve papiriće i račune koji vam nisu potrebni! Oni ometaju ulazak novca!

digitron i novcici

Stara srpska verovanja

Ovaj običaj vezan je za privlačenje bogatstva i davno se praktikovao, mada i danas ljudi imaju potrebu za tim. Potrebni su vam 2-3 metalna novčića i slanik. Prema verovanju, ako taj metalni novac držite u posudi u kojoj je i so, novac u vašoj kući će se umnožiti.

Promena počinje od nas samih!

 Tako da, ako želite da promenite odnos prema novcu, prvo je potrebno promeniti razmišljanje. Novac treba da vas motiviše da radite na sebi, a ne da se osećate neprijatno ako imate finansijske probleme.  Predrasude koje imate prema novcu su zapravo predrasude prema vama samima, prema vrednostima, talentima ili sposobnostima. Ukoliko dovoljno verujete u sebe i svoje ciljeve, nagrada vas sigurno neće zaobići.

Pratite nas na INSTAGRAM-U i FACEBOOK-U!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ