MODNI TRENDOVI     24.07.2021.

Nude komadi: definicija nerazmetljive elegancije!

Kada govorimo o letnjim trendovima, ne smemo zaboraviti na nude boju. Mislimo na 1000 nijanse ove boje: braon, bež, krem tonove i sve između.

„Nude“ u modnom svetu nosi epitet vanvremenskog kolorita jer su komadi u neutralnim nijansama uvek aktuelni, lako se kombinuju sa svim drugim tonovima, a svakom outfitu daju dozu luksuza. Osim što su monohromatske odevne kombinacije uvek dobar izbor kada želimo da izgledamo chic, neutralna paleta ima posebnu prednost jer izgleda prefinjeno.  

Sve nude nijanse su definicija nerazmetljive elegancije, ali isto tako mogu doneti veoma sladak dašak boho šik stila, zavisno naravno od toga kako ga nosite. Bež nijanse izgledaju čisto, sveže, rafinirano i prilično luksuzno. Miks svih nude boja ima određenu ženstvenost i elegantan minimalizam sa tonovima glamura ili boemskim vibracijama, dok je nekako nenametljiv. Ove boje sjajno izgledaju, pogotovo kada se nose sa smelim detaljima, poput stiletto cipela i skupih aksesoara.   

Nećemo pominjati koliko neverovatno ove nijanse izgledaju leti na preplanuloj koži. Nude komadi su kao platno koje možete dopunjavati sa hrabrijim dodacima. Pronalaženje prave nijanse nude za vašu kosu i ten ne bi trebalo da bude problem. Sve što treba da uradite je da samo isprobate razne tonove nude boje i vidite kako one izgledaju. Mi smo za vas izabrali neke nude komade iz nove Jalize kolekcije koji vas mogu inspirisati! 

 
*Fotografija: Mina Dišljenković – Moshi Creative  

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ