MODNE VESTI     20.10.2019.

„Od malih nogu sam čitala bezbroj knjiga i kroz njih sam naučila šta su prave vrednosti.“ – Anđelija Raičević, „Angel Heels Collection“

Mlada dama, koja osvaja srca mnogih putem svog Instagram profila, bloga, YouTube kanala, Anđelija Raičević, od nedavno je i dizajner! Danas ćemo sa njom pričati o njenim godinama, njenom stilu, karijeri i brendu ‘Angel Heels Collection’ koji je i generalni pokrovitelj naše Modne Policije!

Anđelija, smatramo da si jedan od svetlijih primera mlađe generacije na Instagram – u i da si neko ko jasno gradi svoj put, bez da odrasta pre vremena i sebi dodaje godine bez razloga, da li imaš neki savet za sve devojke/devojčice na Instagram – u kako da ostanu čvrsto na zemlji i ne odrastaju prerano, a da opet lete ka svojim snovima?

– Ono što je od mene napravilo osobu koja prati svoje snove i gradi put ka uspehu je zasigurno čitanje! Od malih nogu sam čitala bezbroj knjiga i kroz njih sam naučila šta su prave vrednosti, kakav je život koji nas okružuje, a pre svega, kakvi su ljudi, koliko ima ljubomornih, zlih osoba, ali naravno i onih dobrih, divnih duša! Moj savet svim devojkama je da uzmu knjigu u ruke, budu svoje i ne obraćaju pažnju na tuđa mišljenja i komentare kojih će uvek biti!

Pišeš blog, vodiš Instagram profil, snimaš videe, od nedavno si i dizajnerka nakita, da li te sve te obaveze odvajaju od škole i kako praviš paralalelu između svega toga?

– Naravno da me odvajaju… Jednostavno dan je previše kratak da bih stigla da završim sve što isplaniram. Ali, organizacija i disciplina su stvarno dve ključne stvari za svaki uspeh! Moj dan počinje u 5 ujutru i to je obično vreme za učenje jer tada imam najveću koncentraciju, a zatim ide trening i ostale obaveze…

Angel Heels Collection, tvoj brend nakita, kako i zašto se to desilo? Da li si jedna od onih devojki koje su uvek maštale o svom brendu kao male?

– Hmmm… Ne baš! Kad sam bila mala, bila sam prava muškarača! Nosila sam samo trenerke, bila buckasta i igrala fudbal. Negde u petom razredu osnovne skole situacija se odjednom preokrenula i postala sam zaljubljenik u modu čemu je zasigurno doprinela moja mama od koje sam nasledila osećaj za lepo! Što se tiče Angel Heels brenda, on je nastao potpuno spontano. Moja mama ima svoju radionicu nakita i butik tako da sam uz nju učila zanat i pravila sebi sve što sam zamislila. Kako je vreme prolazilo dobijala sam sve više i više komplimenata za svoje rukotvorine i odlučila da dizajniram svoju kolekciju!

Za sve koji ne znaju, ti imaš sedamnaest godina, ali to nije teško zaključiti, jer se kod tebe vidi ta tinejdž energija koju isijavaš, šta je nešto što zameraš svojim godišnjakinjama i mlađim devojkama od tebe?

– U današnjem svetu sve devojke žele da budu starije, odbacuju svoju mladost i prirodnost  i već sa nepunih 16/17 godina podvrgavaju se plastičnim operacijama i kilogramima šminke, što se meni lično ne  sviđa. Retke su one koje se ne plaše osmeha i koje su sigurne u sebe!  Najviše mi se zgadi kada vidim grupu drugarica koje su sve iste, prolaze pored tebe i ne znaš ko je ko, jednostavno nemaju svoje JA , ili barem ne žele da ga imaju.

Stil koji opisuje tvoj personaliti je? I da li si se uopšte pronašla u nekom određenom modnom pravcu?

– Šik, moderno, urbano, klasično, trendi ili sofisticirano – nemam pojma ni sama! Mislim da se nikada neću uklopiti u samo jedan stil, jer sam po prirodi jakooooo neodlučna! Ja bih ako može od svega pomalo! 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ