MODNI TRENDOVI     28.07.2022.

ODELO ANĐELKE PRPIĆ JE TAKO MOĆNO! Efektno izdanje rezervisano je za nahrabrije, a idealno je za leto (FOTO)

Naša poznata glumica Anđelka Prpić bila je jedna od onih koja nije propustila koncert čuvenog italijanskog tenora Andree Bočelija koji je sinoć održan na platou ispred Geozavoda.

Ona se na na svečanosti pojavila u pratnji sina kog retko možemo videti u javnosti, i sa kojim je nasmejano pozirala okupljenim fotografijama. Međutim, pažnju ljudi privukla je i zbog neobičnog izdanja u kojem se pojavila.

Naime, nije tajna da nas je Anđelka i u prošlosti oduševljavala fantastičnim modnim odabirima, ali ovog puta, čini se da je prevazišla sebe. Ona je za Bočelijev koncert izabrala trendi “pidžama-odelo” u beloj boji sa crnim detaljima i širokim nogavicama koje potpisuje slavna manekenka Marija Tarlać, te ne čudi što je za ovaj look pobrala samo komplimente.

Pidžama odela definitivno nisu svačiji “cup of tea”, te je potrebno dosta samopouzdanja da biste ovako neke komade izneli tako da deluju šik i moderno, a ne kao da ste upravo ustali iz kreveta, ali Anđelka je zaista pokazala kako svileno odelo treba nositi.

Ceo look upotpunila je jednostavnim sandalama sa visokom potpeticom i malom tašnom, dok je od nakita nosila samo sat, dok je kosu uvila u nežne neobavezne talase zbog čega je svemu dala romantičnu notu.

Inače, pidžama odela su ujedno i fantastičan izbor za vrele letnje dane, kada želite da izgledate elegantno, a opet stajliš, ponajviše zbog izbora tkanine koja je meka i prozračna, što znači da će vam u ovakvim komadima biti prijatno tokom čitavog dana, čak i kada su temperature 30 plus.

Pidžama odela najčešće imaju upečatljive dezene, a zbog širokom kroja fantastično pristaju svima, nevezano za građu. Takođe, ovakav tip odela može se kombinovati i sa elegantnim štiklama, ali i sa patikama i papučama, u zavisnosti od prilike u kojoj ih nosite.

https://pin.it/2ccIjpo
https://pin.it/3KcmUBX

Izvor Wanted.rs

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ