ARHITEKTURA I ENTERIJER     16.09.2019.

ODLIČNE CENE! Kraljevsko uređenje doma po niskim cenama

Da biste vaš dom sredili poput kraljevski palata, nekada nije potrebno puno novca. Srećom neka od naših najlepših prodajnih mesta za uređenje prostora nude odlične cene, a sa daškom luksuza i glamura.

Kada govorimo o kraljevskom uređenju, prva asocijacija je zlatna boja. Zlatna je oduvek bila simbol bogatstva i luksuza.

„Aristokratski“ uređen dom ćete postići i detaljima poput krupnog cvetnog uzorka u tamnijim bojama, masivne, raskošne tegle za cveće, taburea s resama u elegantnoj sivoj boji ili metalne dekorativne košare čiji oblik podseća na krunu.

Dekorativna emmezeta.rs tacna 1499,00 RSD

Kada je rasveta u pitanju, ako ne volite raskošne i velike lustere koji zaista spadaju u kraljevski izbor,onda isto birajte luksuznu zlatnu boju jednostavnijih varijanti.

Visilica IKEA.rs 1699 RSD

Svakako ako nista ljubitelj zlatnih detalja, ili ako biste više voleli da zlatni budu samo sitni detalji, onda je kraljevsko plava pravi odabir za boju vašeg nameštaja.

Prelepe Milano Esistem.rs stolice na akcijskoj ceni 17790 RSD

Uz sve detalje i nameštaj uvek mora biti i neizostavni tabure, a ovaj je pravi izbor zbog opet čuvene zlatne i njegovih u toj boji nogara.

Kraljevski JYSK tabure 8500,00 RSD

Sve fotografije i cene su preuzete sa zvaničnih sajtova brendova

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ