LICE     24.03.2020.

Oduševićete se izgledom vaših usana nakon ovih trikova! Olovke za usne

Olovke za usne su proizvod koji mnoge žene izbegavaju. Međutim, kada ih pravilno nanesete, usne mogu izgledati mnogo lepše. Za vas imamo nekoliko saveta kako da ih iskoristite na najbolji način!

NEKA VAŠE USNE POSTANU NEODOLJIVE UZ SLEDEĆE TRIKOVE!

olovke za usne

Za punije usne

Tamniji uglovi doprinose vizuelno punijim usnama. Na uglove nanesite malo tamniju nijansu olovke, a na sredinu usana nanesite svetliji karmin. Vodite računa da razlika u nijansama ne bude prevelika.

Bela olovka može učiniti da vaše usne deluju punije. Nanesite je na sredinu usana i dobro izblendajte kako se ne bi videle oštre linije. Naravno, belu olovku koristite samo kada nanosite nude karmin, nikako crveni.

olovke za usne

Konturisanje usana

Sjajan trik sa olovkom je konturisanje usana. Koristite svetlo braon nijansu olovke i nude karmin. Karmin nanesite na sredinu usana, a olovkom iscrtajte ivice. Ukoliko želite da usne izgledaju veće, možete malo precrtati usne, ali vodite računa da to izgleda prirodno. Na kraju četkicom izblendajte oštre linije.

olovke za usne

Za manje usne

Ukoliko prirodno imate veće, punije usne, a želite da izgledaju malo manje, trik sa olovkom je da iscrtate unutrašnju konturu usana.

Prvo karmin, pa olovka

Kada je redosled šminkanja usana u pitanju, prvo nanesite karmin, pa onda olovku. Ovo je posebno bitno kod tamnih karmina, jer ćete tačno videti gde treba da oivičite usne.

Instagarm JollyWoman Magazina

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ