MODNE VESTI     27.02.2017.

Ona je stilizovana i uspešna: Hana Hadžiavdagić

Verujemo da kada pročitate #OpetNajljepša i #DušmaniŠicŠic prvo pomislite na nju! Njen profil na Instagramu, koji prati više od 140 hiljada ljudi, ispunjen je gotovo savršenim odevnim kombinacijama, selfijima i inspirativnim pričama iz svakodnevnog života.

Poznata voditeljka rođena je u Sarajevu 1984. godine. Danas živi u Zagrebu i od svog imena napravila je brend. Njen stil je jedinstven, ne postoji komad koji ona ne može da iznese. Od najobičnijih farmerica do najglamuroznijih haljina, svemu dodaje svoj lični pečat i priču, zbog čega joj veruju žene, devojke i devojčice širom Balkana. Svaka objava na Instagramu, u koju je uloženo mnogo vremena, volje i ceo tim ljudi, propraćena je veoma inspirativnim i zanimljivim pričama iz njenog života, što joj je donelo status jednog od najpraćenijih influensera na ovim prostorima. O tome koliko je uticajna među mladim ljudima govori i činjenica da je na Ekonomskom fakultetu u Puli, u okviru Inspire me konferencije, održala predavanje pred više od 400 studenata. Takođe, bila je predavač i na prošlogodišnjoj Blogomaniji koja je održana u Mariboru.

Često ističe da je fizički izgled najmanje bitan, a da je lepota duše ono što najviše privlači ljude. U poslu je veliki profesionalac, što je, uz njenu neverovatnu energiju, ključ njenog uspeha.

 

Izvor fotografija  instagram.com/hanahadziavdagic
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ