NEDELJE MODE     16.05.2017.

Oskar de la Renta i “Upravo venčani”

Održana je nedelja venčanica i za sobom je ostavila zadivljene uzdahe. U kreacijama Vere Vang, Naim Kan, Oskara de la Rente i mnogih drugih, imali su priliku da uživaju stanovnici Njujorka.  Mi ćemo izdvojiti kreacije Oskara de la Rente.

Gde ima cveća, tamo se može pronaći  i spektakularan šou Oskara de la Rente. Veliki dizajner je bio poznat po cvetnim čipkama, 3D cvetnim laticama i slikovitim printovima, za koje je inspiraciju nalazio u sopstvenim baštama. Upravo zbog toga direktori Fernando Garsija i Laura Kim, odaju poštovanje pokojnom dizajneru  ne samo u obliku cveća, već i nežnom paprati, vinovom lozom i lišćem. U svim venčanicama vidi se klasična Oskarova vizija – elegancija , delikatnost, nežnost i neosporiva ženstvenost.
Pod vođstvom Fernanda i Laure bilo je eksperimenata, čiji je ishod bio i više nego zadovoljavajući. Bila je venčanica  sa korsetom od čipke , odelo boje slonovače sa korsetom od šljokica i haljina koja je opisana kao “oda Sari Džesiki Parker”. Još jedno iznenđenje jeste verzija Fernanda i Laure u kojoj , za poseban izgled, uz venčanicu stilizuju belu denim jaknu sa izvezenim “Just married” na leđima. Svakako da to nije nešto što bi izabrala svaka mlada, ali za smele i hrabre, pogotovo vanvremenske, ovo je upravo onaj “final touch”.

Mi smo oduševljeni, a vi?

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ