SAVETI     02.04.2020.

#OstaniKodKuće – Evo kako da zabavite mališane tokom izolacije!

Izolacija svima teško pada, ali najteže je najmlađima objasniti zašto moramo da sedimo u kući i ne smemo da idemo napolje. Kako ovaj period za njih ne bi bio težak, za vas imamo predloge kako da ih zabavite tokom izolacije!

Vežbanje

Fizička aktivnost je za decu izuzetno važna, a sada kada moramo ostati kod kuće, moramo se snalaziti. Vežbajte sa svojom decom kod kuće. Pustite neki online trening na YouTube-u i vežbajte svi zajedno. To će prijati i deci i roditeljima!

Plastelin ili origami

Odlična zabava za mališane može biti pravljenje različitih oblika i figura od papira ili plastelina. Dozvolite deci da budu kreativna i pokažite im kako mogu da se zabave u zatvorenom prostoru.

Učenje stranog jezika

Strani jezici se najlakše uče u ranom detinjstvu. Iskoristite slobodno vreme na pametan način i učite neki strani jezik zajedno sa svojom decom. Postoji mnogo aplikacija i igrica za učenje stranih jezika na zanimljiv način.

Puzle i Lego

Beskrajna zabava i nešto što sva deca obožavaju je slaganje puzli i Lego kockica. Čak i kada ih slažu po ko zna koji put, nikad im ne dosadi. A sada im se i vi možete pridružiti, pa će zabava biti još bolja.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ