LIFESTYLE     24.03.2020.

#OstaniKodKuće – idealno vreme za sticanje novih veština i sređivanje doma! (PREDLOZI)

Korona virus  sada je najčešća tema u porodici, na televiziji pa i u komšiluku.  Svi smo pomalo napeti zbog novonastale situacije. Pošto smo primorani da ostanemo kod kuće, predstojeći period trebalo bi pametno iskoristiti. Sva kretanja mogu da sačekaju.

Sticanje veština

Šminka je najbolji prijatelj žena. Posedovanje skupe šminke nije dovoljno za prirodan i lep izgled. Važno je naučiti kako se koristi. Često pravimo greške, a da toga nismo ni svesne, zato iskoristite make-up tutorijale da otkrijete šta odgovora vašoj koži.

Veći izazov je naučiti  strani jezik. Pri traženju većine posla, podrazumeva se poznavanje stranog jezika, pre svega engleskog. Postoje online kursevi  koje možemo pratiti.

Bliži nam se Uskrs. Tako da je vreme pred nama  savršeno za pravljenje  korpica ili držača za salvete.

Sređivanje kuće i svih kutaka koje smo odlagali

Ako radite od kuće možete napraviti kancelariju u jednom kutku. Kada ne postoji takva mogućnost, organizujte prolećno čišćenje, obavezno uz muziku koja dokazano ima terapeutsku moć. Muzika može ublažiti glavobolju ili doprineti boljem spavanju.

Terasa je stvorena za uživanje. Dekorativni jastuci, cveće, ram za slike- pretvoriće teresu u malu oazu mira i omiljeno mesto.

Osim prostorija, očistite i um meditacijom. Početnici kažu da osećaju povećanu energiju zahvaljujući meditaciji.

Pomaganje starijim sugrađanima ne spada u kućne obaveze, ali je još jedan predlog za dobro raspoloženje u predstojećim danima. Obavite kupovinu u prodavnicama i apotekama umesto onih kojima je pomoć potrebna!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ